Ekran kartının 53 derece olması normal midir?

tamamdır çok teşekkürler biraz kendimde youtube da overlock videolarına bakıp bende öğreniyim overlocku
Sana anlatayım.Bende çok overclock araştırması yaptım.Sonuca vardım.

MSI Afterburner ayarlarından voltaj takibini ve voltaj kontrolü aç ancak Afterburner'dan dokunma voltaja.

Power limit'i fulle, memory clock 2000 MHz olsun, core clock 1380 MHz yapıp kartı zorla.

Herhangi bir hata almazsan core Clock'u 20 MHz arttır. Olmaması gereken şeyler olursa biraz düşür. Uygun Core Clock değerini bulduktan sonra rotanı memory clock'a çevir, yavaş yavaş onu arttır. Genelde 2200 MHz civarında tıkanıyorlar. Sıcaklık 80 derece üzerine çıkarsa elle fanları hızlandır.

Sana anlatayım.Bende çok overclock araştırması yaptım.Sonuca vardım.

MSI Afterburner ayarlarından voltaj takibini ve voltaj kontrolü aç ancak Afterburner'dan dokunma voltaja.

Power limit'i fulle, memory clock 2000 MHz olsun, core clock 1380 MHz yapıp kartı zorla.

Herhangi bir hata almazsan core Clock'u 20 MHz arttır. Olmaması gereken şeyler olursa biraz düşür. Uygun Core Clock değerini bulduktan sonra rotanı memory clock'a çevir, yavaş yavaş onu arttır. Genelde 2200 MHz civarında tıkanıyorlar. Sıcaklık 80 derece üzerine çıkarsa elle fanları hızlandır.
bilmediğim içinde korkuyorum önceden overlock bilmeden ekran kartını overlockladım cs de bi anda duman almaya başladı bilgisayar bunun gibi birşey olmasından korkuyorum

bilmediğim içinde korkuyorum önceden overlock bilmeden ekran kartını overlockladım cs de bi anda duman almaya başladı bilgisayar bunun gibi birşey olmasından korkuyorum
O zaman sen çok artırmadan yap.Korkuyorsan yapacak birşey yok.Ben memory clock'u 2000yap dedim sen 1800 yap.

O zaman sen çok artırmadan yap.Korkuyorsan yapacak birşey yok.Ben memory clock'u 2000yap dedim sen 1800 yap.
birkaç video izliyecem deniyeceğim çok teşekkürler
Birde ekran kartı böyle oluyor normal mi
41-45 derece arası hep çok teşekkürler voltaj takibi yapmadım ama onu yaparsam ne oluyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    31,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    134,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı