Ekran kartının 67 derceyi görmesi normal mi?

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Ekran kartı
Asus Rog Strix Geforce RTX 2060 Super OC 8Gb
Arkadaşlar Forza Horizon 5 de maksimum 67 derece gördüm. Hatta bazen 68 oluyor bir anda geri 67'ye düşüyor. Bir sıkıntı var mı acaba? Değerler bana yüksek geldi çünkü kasa bildiğiniz kalorifer gibi ısıtıyor odayı. Kapı ve camı açmadan duramıyorum.

Arkadaşlar Forza Horizon 5 de maksimum 67 derece gördüm. Hatta bazen 68 oluyor bir anda geri 67'ye düşüyor. Bir sıkıntı var mı acaba? Değerler bana yüksek geldi çünkü kasa bildiğiniz kalorifer gibi ısıtıyor odayı. Kapı ve camı açmadan duramıyorum.
Tam yükteyken ne durumda?

Gayet normal.

Ekran kartınızın testlerine bakıldığında 67-74 derece civarında sıcaklık değerlerine sahip olduğu görülüyor. Değerleriniz gayet normal.

Test

Bir test daha buldum. Kartınızın değerleri 14 derece civarı yüksek lakin isteğe bağlı olarak bakım için bir süre daha bekleyebilir.

Türkçe Test

Son düzenleme:
Tam yükteyken ne durumda?

Sanırım tam yük bu olmuyor mu işte. Maksimum grafiklerde oynuyorum. Bir altı Ultra zaten

Kasa nedir? En son ne zaman termal macun yenilediniz? Gayet iyi değerler ama o model daha soğuk çalışıyordu benim bilgime göre.

Ekran kartının termal macunu hiç değiştirilmedi. Hatta direk ekran kartı hiç açılmadı. Beyaz güvenlik bandı duruyor üzerinde

Ekran kartınızın testlerine bakıldığında 67-74 derece civarında sıcaklık değerlerine sahip olduğu görülüyor. Değerleriniz gayet normal.

Test

Tamamdır hocam hepinize teşekkür ederim

Sanırım tam yük bu olmuyor mu işte. Maksimum grafiklerde oynuyorum. Bir altı Ultra zaten.

Ekran kartının termal macunu hiç değiştirilmedi. Hatta direk ekran kartı hiç açılmadı. Beyaz güvenlik bandı duruyor üzerinde.

Kullanım yüzdesine bakmak gerek. Forza oynamadığımdan ne kadar GPU harcıyordur bilmiyorum. Ama eğer %100 veya ona yakın bir değer kullanıyorsa gayet güzel değerler.

Sanırım tam yük bu olmuyor mu işte. Maksimum grafiklerde oynuyorum. Bir altı Ultra zaten.

Ekran kartının termal macunu hiç değiştirilmedi. Hatta direk ekran kartı hiç açılmadı. Beyaz güvenlik bandı duruyor üzerinde.

Tamamdır hocam hepinize teşekkür ederim.

Hiçbir sorun yok hocam o zaman 90 dereceleri bulduğu zamanlar bile olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı