Hocam geçmiş olsun. Biz de bu konudan tek muzdarip kişileriz sanıyorduk, cihazınız yeniymiş benimki de öyleydi ben de verdim servise 600lira ödeme yaptım. Bence bu yeni üretim ASUS'larda olmaya başladı çünkü çok yaygın bir şey değil, bu sorunu yaşayanlar da cihazları daha yeni oluyor. Benim de sizin gibi ısınma problemim yoktu ama vermeniz en iyisi olur. Ben de servise değişim talep istemiştim ama bunlar beni parça ücreti diye aradılar. 600TL yatırdıktan sonra diğer sorunlarınız incelenecektir dedi. Yani sen parayı yollamadan adamlar köşeye koyuyor senin ürünü incelemiyor yatırman şart. Bende dedim, tamam yatırayım ama ürün diğer şikayetlerden dolayı iade veya değişim olursa ne olacak dedim. Maalesef 600TL iade olmuyor ekran kartınız olur vs. vs. Zırva yani. Burada bildiğiniz soyuluyorsunuz aslında. Benim de arkadaş gibi vaktim yoktu THH ile uğraşacak. Bir de ben sistemi ASUS dizdim her şey ASUS, artık hayatta almam. Bir Monster iki ASUS artık benim için. Geçmiş olsun hocam bizim psikolojimiz bozuldu bunlarla uğraşmaktan.