Ekran kartının etiketinde mining yazıyor ne anlama geliyor

Şuanda bilgisayardan görüntü alamıyorum elimde uygun dönüştürücü bulunmadığından dönüştürücü alır almaz yapacağım ilk iş dediğinize bakma olacak

Asus
Sapphire olsaydi sadece DVI girisi olurdu.

ASUS modelinde hem DVI hem DP hem HDMI var.
Param guvende ile aldiysaniz ve donusturucu kargosu bekleyecekseniz riske atmayın. Sureyi geçebilir.

İşletim sisteminin, takılan ekran kartının marka, model, frekans, VRAM bilgilerini nereden edindiği söyler misiniz?
Sapphire olsaydi sadece DVI girisi olurdu.

ASUS modelinde hem DVI hem DP hem HDMI var.
Param guvende ile aldiysaniz ve donusturucu kargosu bekleyecekseniz riske atmayın. Sureyi geçebilir.
Şu şekilde bir cevap aldım kendisinden

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240724-232558~3.png
    Screenshot_20240724-232558~3.png
    445,8 KB · Görüntüleme: 37
Hem kartim 470 diyip daha kolay diye 570 BIOS'u kurdum diyor hem de kartim 570 diyor 470 olsa Fake GPU olarak gozukurdu diyor.
FPS artisi oluyormus ancak onermiyor sanirim yapanlar. Karti yakma ihtimaliniz var diyenler olmuş konuda. Satici yapmis bile. Alip almamak veya iade etmek size kalmis.

Ne kadara aldiniz bu arada butceniz nedir?

Son düzenleme:

Şu an neyi çözmeye çalışıyoruz? Mining Edition RX570 BIOS'u yazılmış bir RX470 almışsınız. Ya kullanacaksınız ya da iade edeceksiniz.

Karta ne BIOS'u atarsanız o model olarak görünür, mesela aşağıdaki konuda RX470, RX570 yapılmış.

Buda rehberi.

Şu an neyi çözmeye çalışıyoruz? Mining Edition RX570 BIOS'u yazılmış bir RX470 almışsınız. Ya kullanacaksınız ya da iade edeceksiniz.

Karta ne BIOS'u atarsanız o model olarak görünür, mesela aşağıdaki konuda RX470, RX570 yapılmış.

Demek istediğim kafam karıştı sadece ilk 570 diyor sonra 470 ama 570 bioslu diyor şuan kullanmaya değer mi bu kart 570 niyetiyle almıştım herhangi bir sorun çıkarır mı sonuçta biri 8 yıllık bir kart biri 5 6 yıllık bir kart

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı