Bu kablomu4+4 takılır olacak ona dokunma. O işlemci gücü. Sendeki eski PSU olduğu için aldığın karta uygun bağlantı kablon yok. Onu da dediğim çoklayıcıyı alıp PSU a bağla. Yeni PSU almanı öneririm tabii.
Senin attığın dönüştürücüdeki beyaz yere uygun kablo bulamadım nasıl bir kablo oEvet belki sen kablonu bulamadın. Kabloların fotosunu at arkadaş sana varsa doğru kabloyu gösterir.
Bu 4 girişi 8 yapan kablo. Sende 4 giriş de yoksa benim attığım kabloyu alacaksın. O direkt bağlnatı noktasına giriyor.Bu kablomu
Hocam maalesef şuan atma şansım yok ama görünürde dediğim kablolar var başka varsa kasanın altında gizlenmiş onları bilmiyorumPSU'dan çıkan kabloların fotoğrafını at.
Eki Görüntüle 1959292
Senin attığındakinden bahsediyorum o beyaz yere gelicek uçlu ni kablo göremedim benim attım daki gibi 4 lü kablo var 2 tane 1 tanesi anakartta takılı diğeri boştaBu 4 girişi 8 yapan kablo. Sende 4 giriş de yoksa benim attığım kabloyu alacaksın. O direkt bağlnatı noktasına giriyor.
Evt var ama o hazneden nasıl çıkarıcamHocam sen PSU'dan çıkan kabloların fotoğrafını atsana.
Edit: Kablo saklama haznesi varsa oradadır müsait olunca atarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.