MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım ama ekran kartının güç girişi ile PSU'nun kablosu uymuyor. Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım ama ekran kartının güç girişi ile PSU'nun kablosu uymuyor. Yardım eder misiniz?
KS KS MEnes54 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #41 105993 dedi: Hocam anakarta bağlı olan işlemci güç kablosu senin onla bir işin yok. Yarın müsait olunca kasayı açıp tüm kabloların fotoğrafını at yardımcı olurum. Sen GT730 kullandığından o harici güç istemiyor o kablo boşta kalmış. Genişletmek için tıkla... Tmmdır hocam sağolun ben müsait olunca size atıcam Artı 0 Eksi
105993 dedi: Hocam anakarta bağlı olan işlemci güç kablosu senin onla bir işin yok. Yarın müsait olunca kasayı açıp tüm kabloların fotoğrafını at yardımcı olurum. Sen GT730 kullandığından o harici güç istemiyor o kablo boşta kalmış. Genişletmek için tıkla... Tmmdır hocam sağolun ben müsait olunca size atıcam
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 27 Eylül 2023 #42 MEnes54 dedi: Evet ama PSU'larda çok pahalı. Genişletmek için tıkla... PSU degismene gerek yok gibi zaten. Artı 0 Eksi
MEnes54 dedi: Evet ama PSU'larda çok pahalı. Genişletmek için tıkla... PSU degismene gerek yok gibi zaten.