gravitygg Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Sabahtan beri ekran kartında kırmızı ışık yanıyor, sebebi nedir bilgisi olan var mıdır? Oyunda falan sıkıntı yok, sadece ışık yanıp sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Sabahtan beri ekran kartında kırmızı ışık yanıyor, sebebi nedir bilgisi olan var mıdır? Oyunda falan sıkıntı yok, sadece ışık yanıp sönüyor.
Çözüm hasangencer 15 Mart 2023 Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş.
Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2023 #2 Bende de aynı sıkıntı oldu güç girişini takmamıştım. Artı 0 Eksi
TolgaKarabulut Centipat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Direk kablo güç kaynağından mı geliyor dönüştürücü var gibi görünüyor resimde. Artı 0 Eksi
hasangencer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 15 Mart 2023 #4 Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023 Artı 2 Eksi Çözüm
Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş.
KS KS gravitygg Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 TolgaKarabulut dedi: Direk kablo güç kaynağından mı geliyor dönüştürücü var gibi görünüyor resimde. Genişletmek için tıkla... Direkt PSU'dan geliyor. Tek 8 pin bağlantı olduğundan fotoda öyle görünmüş. hasangencer dedi: Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen ilgin için teşekkürler. hasangencer dedi: Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş. Genişletmek için tıkla... Hocam size nasıl teşekkür etsem bilemedim. Tavsiye üzerine başka bir kabloyla denedim ve sorunum çözüldü. 12 saattir moralim nasıl bozulmuştu anlatamam. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Sorunum çözüldü arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023 Artı 0 Eksi
TolgaKarabulut dedi: Direk kablo güç kaynağından mı geliyor dönüştürücü var gibi görünüyor resimde. Genişletmek için tıkla... Direkt PSU'dan geliyor. Tek 8 pin bağlantı olduğundan fotoda öyle görünmüş. hasangencer dedi: Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hemen ilgin için teşekkürler. hasangencer dedi: Kablosu tam takılmamış. PC'yi kapatın. Güç giriş kablosunu arkadan cıkartın. Ve ığıgı yandıgı soketi tam oturtun. Kablosu tam oturmamiş. Genişletmek için tıkla... Hocam size nasıl teşekkür etsem bilemedim. Tavsiye üzerine başka bir kabloyla denedim ve sorunum çözüldü. 12 saattir moralim nasıl bozulmuştu anlatamam. Değerli yorumunuz için çok teşekkürler. Sorunum çözüldü arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler.
hasangencer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 16 Mart 2023 #6 Sevindim sorununuzun çözüldüğüne. İyi ki bu şekilde kullanmadınız. Ekran kartınız 3000 serisi galiba. Artı 0 Eksi
Sevindim sorununuzun çözüldüğüne. İyi ki bu şekilde kullanmadınız. Ekran kartınız 3000 serisi galiba.
KS KS gravitygg Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #7 hasangencer dedi: Sevindim sorununuzun çözüldüğüne. İyi ki bu şekilde kullanmadınız. Ekran kartınız 3000 serisi galiba. Genişletmek için tıkla... Evet Asus Rog 3060 kullanıyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler. Artı 0 Eksi
hasangencer dedi: Sevindim sorununuzun çözüldüğüne. İyi ki bu şekilde kullanmadınız. Ekran kartınız 3000 serisi galiba. Genişletmek için tıkla... Evet Asus Rog 3060 kullanıyorum. Tekrardan ilginiz için teşekkürler.