SefaGmssy
Kilopat
Daha fazla  

- Meslek
- Öğrenciyiz
Bundan 2 hafta önce bilgisayarıma GTA 5 indirdim günümüzdeki internet hızı sayesinde 1 gün boyunca PC açik kaldı indirme işlemi bittikten sonra ekran kartının ısındığını gördüm PC'yi kapattım. Yarım saat sonra oyuna girdiğimde ekran kartı ısınmaya başladı. Uzun süre açık kalınca kapandı daha sonraki günlerde de girdigimde anca yarım saat oynayabildim.
İnternette bununla ilgili bir cok şey okudum termal macunu yenile dediler termal macunu aldım düzgün bir şekilde sürdüm bunun için Youtube'da birçok video izledim. Ekran kartıni PC'ye taktim yine aynı şey oldu ekran kartı ısındıktan sonra yine kapandı. Ama 5-10 sonra kapanmaya başladı bunun sorunu çözemedim. Sizce yeni ekran kartı almalı mıyım?

İnternette bununla ilgili bir cok şey okudum termal macunu yenile dediler termal macunu aldım düzgün bir şekilde sürdüm bunun için Youtube'da birçok video izledim. Ekran kartıni PC'ye taktim yine aynı şey oldu ekran kartı ısındıktan sonra yine kapandı. Ama 5-10 sonra kapanmaya başladı bunun sorunu çözemedim. Sizce yeni ekran kartı almalı mıyım?
- Radeon HD 7350
- 250 Waat
- Intel Core i5 3470 3.20 GHz

Son düzenleyen: Moderatör: