Ekran Kartının Kasaya Oturmaması

Kovboy1234

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartını takmaya çalıştığımda ekran kartı kasaya tam oturmuyor. Vida deliği yerine gelmiyor. Bu yüzden ekran kartı vidasını takamıyorum. Kasa Zalman Z3 Plus.

@mstfaozder İleri taraftan kastınız nedir? Anlamadım.
@Prophet2047 Slotunu çektim ve kasaya sığıyor ama anlamadığım bir şekilde ekran kartını PCI Express slotuna tam oturtunca ekran kartının arkasındaki beyaz tarafına vida yeri tam denk gelmiyor. Sorunun kasadan kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim.

Son düzenleme:
Kasa üzerindeki ekran kartı girişlerinin geldiği slotu düzgün kırdığından emin ol. Benzer sorunla 2 hafta önce karşılaştım. Bahsettiğim slotu kırarken küçük bir kıymık parçası ekran kartını hafif itiyordu. Buda vida deliklerinin yerine gelmesini engelliyordu. Kesici bir aletle yavaş yavaş törpüleyerek sorunu gidermiştim.

@Taptic Kasanın tam olarak neresini eğmem lazım?

Ekran kartını vidaladığım yeri. Benim kasamda vida deliği dışta kalıyordu ben kasanın o kısmını içe doğru esnettim. Tabi benim kasam eğri olduğu için bunu yaptım. Önce vida deliklerinin denk gelmesini etkileyen başka bir engel var mı ondan emin olun.

@mstfaozder İleri taraftan kastınız nedir? Anlamadım.
@Prophet2047 Slotunu çektim ve kasaya sığıyor ama anlamadığım bir şekilde ekran kartını PCI Express slotuna tam oturtunca ekran kartının arkasındaki beyaz tarafına vida yeri tam denk gelmiyor. Sorunun kasadan kaynaklandığını düşünüyorum ama emin değilim.
Kasa küçükse taktığın tarafın kapağını önünü sök.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı