Ekran Kartının Kırılması

Ekran kartını aldım Bilgisayarcıya gittim ve taktırdım çalışmadı.Birazda oradaki adam zorlamış eline sağlık birazda o kırmış.
Peki bu kırılma Garanti içine girer mi?

Garanti yok tamam.Bakşa bi çaresi var mı?
Garanti dışında.

Yoksa msi r9 280x boşa aldım hd 7350'ye devam.

Birde ben takayım dedim ekran kartını aklıma birden geldi ve 30 dk içerisinde taktım hatalar filan verdi.Sonra kabloları iyi bir kontrol ettim tekrar iyi bir taktım ve açıldı .Bilgisayarcı demek ki bilmiyormuş.Şimdi güncelleştirmeleri yapıyorum Yardımlarınız için teşekkürler.

Kart biraz kasıyor HD 7350' kasmıyordu güncel olmadığından mı acaba bilmiyorum.

1.si keşke bilgisayarcıya bırakmasaydınız. Bakkal gibi adamlar onlar. Bilgisayarları domates dizer gibi üst üste falan atıyorlar. Dahada zarar verebilir.
2.si Bilgisayarcı nasıl bir bilgisayarcı ben anlamadım galiba. Bilgisayarcıda PSU yoksa nerede olacak acaba?
Özetle bence sen o kartı bilgisayarcıdan al kendin muhafaza et. Ha birde ekran kartın ne markaysa onunla iletişime geç. Mail atarsan mutlaka cevap verirler. Seni en uygun yere yönlendirirler. Ben bir ara benim Zotac'ta CW var sandım. Mail attım anında döndüler. Nereye gidip ne yapmam gerektiğini de söylediler.

Simdi aldim karti ben taktim guncelleme yaptim yeniden baslattim klavye degisti bu onemli degil ama masaustu bos hic bise yok konumda yok diyor deskoba .

kb guncelleme ila klavye degisti i nin sessiz harfi yazamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…