Ekran Kartının Kırılması

Ekran kartını aldım Bilgisayarcıya gittim ve taktırdım çalışmadı.Birazda oradaki adam zorlamış eline sağlık birazda o kırmış.
Peki bu kırılma Garanti içine girer mi?

Birde ben takayım dedim ekran kartını aklıma birden geldi ve 30 dk içerisinde taktım hatalar filan verdi.Sonra kabloları iyi bir kontrol ettim tekrar iyi bir taktım ve açıldı :LOL::LOL:.Bilgisayarcı demek ki bilmiyormuş.Şimdi güncelleştirmeleri yapıyorum Yardımlarınız için teşekkürler.

Kart biraz kasıyor HD 7350' kasmıyordu güncel olmadığından mı acaba bilmiyorum.

Konu biraz sorunlu oldu açayım biraz;

Bu sorun ekran kartını takarken oldu ve fazla basınç altında kalınca biraz fazla bastırdım ve bir ses çıktı sonra kutusuna koyunca fark ettim.Bilgisayarcının yanına gittim PSU yokmuş oraya bıraktım o gün bu gündür içimde bir sıkıntı var.Bu konuda deneyimli biri cevap verirse çok sevinirim ve bunun bi çaresi var mı?

1.si keşke bilgisayarcıya bırakmasaydınız. Bakkal gibi adamlar onlar. Bilgisayarları domates dizer gibi üst üste falan atıyorlar. Dahada zarar verebilir.
2.si Bilgisayarcı nasıl bir bilgisayarcı ben anlamadım galiba. Bilgisayarcıda PSU yoksa nerede olacak acaba?
Özetle bence sen o kartı bilgisayarcıdan al kendin muhafaza et. Ha birde ekran kartın ne markaysa onunla iletişime geç. Mail atarsan mutlaka cevap verirler. Seni en uygun yere yönlendirirler. Ben bir ara benim Zotac'ta CW var sandım. Mail attım anında döndüler. Nereye gidip ne yapmam gerektiğini de söylediler.

Simdi aldim karti ben taktim guncelleme yaptim yeniden baslattim klavye degisti bu onemli degil ama masaustu bos hic bise yok konumda yok diyor deskoba .

kb guncelleme ila klavye degisti i nin sessiz harfi yazamiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı