Ekran kartının ne olduğu nasıl öğrenilir?

nvdia driverı kurmadım sadece win otomatik güncellemelre kurdum herşeyi
Anladım, öncelikle NVIDIA App indirip driver kurulumunu yap sonra gelişmeleri tekrar yaz. Değişiklik olmazsa başka şeylere bakarız.

nitro 5 an515-58

Buradan driverları tek tek kurmalısınız. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kullanabilirsiniz.

Ekleme: Aynı olan driverların sadece son sürümünü kurmalısınız. Mesela
1732276061126.png

Bu üçü arasından sadece en yukarıdakini kurmanız yeterli.

Buradan driverları tek tek kurmalısınız. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kullanabilirsiniz.

Ekleme: Aynı olan driverların sadece son sürümünü kurmalısınız. Mesela Eki Görüntüle 2357490
Bu üçü arasından sadece en yukarıdakini kurmanız yeterli.
NVIDIA App (eski GeForce Experience) Ses ve Görüntü sürücülerini aynı anda yüklüyor. Acer gibi markaların ağ sürücüleri gibi ekstra şeyleri fabrika çıkışı hazır yolladığını sanıyordum, elle yüklemek can sıkıcıymış.

NVIDIA App (eski GeForce Experience) Ses ve Görüntü sürücülerini aynı anda yüklüyor. Acer gibi markaların ağ sürücüleri gibi ekstra şeyleri fabrika çıkışı hazır yolladığını sanıyordum, elle yüklemek can sıkıcıymış.
Eğer bilgisayar Freedos geldiyse elle yüklemek zorunda. Eğer W11 ile geldiyse yüklemiş olma ihtimali var. Ben kendim tek tek elle yükledim.

Dosya Ekleri

• 20241122_144808.jpg
    20241122_144808.jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 22
Driver yüklü olmadığı için Microsoft Görüntü Bağdaştırıcısı olarak gözüküyor. İnternetten indirirseniz düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı