2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #1 Ekran kartı oturmuş mu? Ayrıca bu kablolar birbirine bağlı nasıl ekran kartına takacağım? Ayrıca kartı sağa sola çekebiliyorum normal mi? Mandal da ekran kartına sıfır duruyor. Yukarıda yani.
Ekran kartı oturmuş mu? Ayrıca bu kablolar birbirine bağlı nasıl ekran kartına takacağım? Ayrıca kartı sağa sola çekebiliyorum normal mi? Mandal da ekran kartına sıfır duruyor. Yukarıda yani.
KS KS 2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #11 Jeasust dedi: Hocam konu dışı ama sormak istedim. Ekran kartının yuvada hareket edecek şekilde mi montajlamalıyız? Benimkinin vidası çok sıkı, hareket de etmiyor neredeyse. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sıktım oynamıyor. Mantıken oynamaması lazım zaten. Ayrıca güç beslemeleri uyuşmuyor. Üçlüler koyuluyor ama kare ve köşeli üstlü altlı koymamışlar. Artı 0 Eksi
Jeasust dedi: Hocam konu dışı ama sormak istedim. Ekran kartının yuvada hareket edecek şekilde mi montajlamalıyız? Benimkinin vidası çok sıkı, hareket de etmiyor neredeyse. Bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben sıktım oynamıyor. Mantıken oynamaması lazım zaten. Ayrıca güç beslemeleri uyuşmuyor. Üçlüler koyuluyor ama kare ve köşeli üstlü altlı koymamışlar.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #12 270504 dedi: Ekran kartı oturmuş mu? Ayrıca bu kablolar birbirine bağlı nasıl ekran kartına takacağım? Eki Görüntüle 1815115 Eki Görüntüle 1815113 Eki Görüntüle 1815116 Ayrıca kartı sağa sola çekebiliyorum normal mi? Mandal da ekran kartına sıfır duruyor. Yukarıda yani. Genişletmek için tıkla... Ayrıca kartı sağ sola çekebiliyorum normal mi? Hocam kartı vidaladınızmı? Artı 0 Eksi
270504 dedi: Ekran kartı oturmuş mu? Ayrıca bu kablolar birbirine bağlı nasıl ekran kartına takacağım? Eki Görüntüle 1815115 Eki Görüntüle 1815113 Eki Görüntüle 1815116 Ayrıca kartı sağa sola çekebiliyorum normal mi? Mandal da ekran kartına sıfır duruyor. Yukarıda yani. Genişletmek için tıkla... Ayrıca kartı sağ sola çekebiliyorum normal mi? Hocam kartı vidaladınızmı?
KS KS 2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #13 ORBİTRON dedi: ayrıca kartı sağ sola çekebiliyorum normal mi? hocam kartı vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi vidaladım. Takılmış gibi duruyor. He bir de sağa sola çekilmiyor vidaladığım için. Kare yere köşegen takılırsa bir şey olur mu? İkisi de üst üste köşegen. Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: ayrıca kartı sağ sola çekebiliyorum normal mi? hocam kartı vidaladınız mı? Genişletmek için tıkla... Şimdi vidaladım. Takılmış gibi duruyor. He bir de sağa sola çekilmiyor vidaladığım için. Kare yere köşegen takılırsa bir şey olur mu? İkisi de üst üste köşegen.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #14 270504 dedi: Şimdi vidaladım. Takılmış gibi duruyor. He bir de sağa sola çekilmiyor vidaladığım için. Eki Görüntüle 1815159 Kare yere köşegen takılırsa bir şey olur mu? İkisi de üst üste köşegen.Eki Görüntüle 1815162 Genişletmek için tıkla... Kare yere köşegen takılırsa derken hocam fana yakın olan kablodanmı bahsetiniz anlayamadım ama o kabloyu oradan biraz uzaklaştırın Artı 0 Eksi
270504 dedi: Şimdi vidaladım. Takılmış gibi duruyor. He bir de sağa sola çekilmiyor vidaladığım için. Eki Görüntüle 1815159 Kare yere köşegen takılırsa bir şey olur mu? İkisi de üst üste köşegen.Eki Görüntüle 1815162 Genişletmek için tıkla... Kare yere köşegen takılırsa derken hocam fana yakın olan kablodanmı bahsetiniz anlayamadım ama o kabloyu oradan biraz uzaklaştırın
KS KS 2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 10 Haziran 2023 #15 ORBİTRON dedi: Kare yere köşegen takılırsa derken hocam fana yakın olan kablodan mı bahsetiniz anlayamadım ama o kabloyu oradan biraz uzaklaştırın. Genişletmek için tıkla... Güç beslemelerinin uçlarından bahsediyorum. Üstte köşeli altta kare bulunan besleme ucu yok. Sadece böylesi var. Ayrıca ben bu kabloları boşta bırakmışlar diye taktım ama bunların ekran kartı kablosu olduğunu nasıl bileceğim? Nasıl yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG_20230610_161412.jpg 126,2 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleme: 10 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
ORBİTRON dedi: Kare yere köşegen takılırsa derken hocam fana yakın olan kablodan mı bahsetiniz anlayamadım ama o kabloyu oradan biraz uzaklaştırın. Genişletmek için tıkla... Güç beslemelerinin uçlarından bahsediyorum. Üstte köşeli altta kare bulunan besleme ucu yok. Sadece böylesi var. Ayrıca ben bu kabloları boşta bırakmışlar diye taktım ama bunların ekran kartı kablosu olduğunu nasıl bileceğim? Nasıl yapmam gerekiyor?