Ekran kartının performansını güç kaynağı etkiler mi?

Hocam konuyu hortlattım kusura bakma şöyle bir sorunum var benim de. PSU değiştirdim. PSU değiştirmeden önce bu sorunla hiç karşılaşmadım. Sorun şu ekran kartım 90 dereceleri görüyor oyunlarda ve sadece 5 dakika icinde bu değere çıkıyor. PSU degismeden once boyle bir sorunum yoktu. Sence ekran kartinin isinmasinin nedeni PSU olabilir mi? Driverlar güncel, toz temizligi yapildi.

Evet etkiler. Eğer ekran kartı istediği ve gerekli olan enerjiyi alamazsa ya çalışmaz ya da düşük performansla çalışır.

Kullanmakta olduğunuz ekran kartının tam marka - model bilgisini paylaşabilir misin? GTX900 serisi yeterli soğutma kapasitesine sahip olmayan bir model çıkar ise şaşırmam

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB (ph) 4 yıllik bilgisayar. PSU degistigi gün isinma sorunu ortaya cikti. Daha onceden yoktu.

@246941 hocam rahatsız ediyorum benim sistemimde 248W tüketiyor önerilen PSU 300W diye buldum internette PSU performansa etki yapar mı? Kendi Psu'm 220w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…