Ekran kartının performansını güç kaynağı etkiler mi?

Bak, ben ne kadar yazmışım sen sadece 8 harf ile kesip atıyorsun, cevap vermeden nasıl sorununu söyleyelim.
En azından bu tür sorunları sürekli mi yoksa sadece o belirttiğin oyunlarda mı yaşadığını söyle.

Hocam konuyu hortlattım kusura bakma şöyle bir sorunum var benim de. PSU değiştirdim. PSU değiştirmeden önce bu sorunla hiç karşılaşmadım. Sorun şu ekran kartım 90 dereceleri görüyor oyunlarda ve sadece 5 dakika icinde bu değere çıkıyor. PSU degismeden once boyle bir sorunum yoktu. Sence ekran kartinin isinmasinin nedeni PSU olabilir mi? Driverlar güncel, toz temizligi yapildi.

Kullanmakta olduğunuz ekran kartının tam marka - model bilgisini paylaşabilir misin? GTX900 serisi yeterli soğutma kapasitesine sahip olmayan bir model çıkar ise şaşırmam :)

Evet etkiler. Eğer ekran kartı istediği ve gerekli olan enerjiyi alamazsa ya çalışmaz ya da düşük performansla çalışır.

Kullanmakta olduğunuz ekran kartının tam marka - model bilgisini paylaşabilir misin? GTX900 serisi yeterli soğutma kapasitesine sahip olmayan bir model çıkar ise şaşırmam :)

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB (ph) 4 yıllik bilgisayar. PSU degistigi gün isinma sorunu ortaya cikti. Daha onceden yoktu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı