Ekran kartının RDR 1'de 85 derece olması normal mi?

Delicab41

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Epic Games indirimlerinden faydalanmak için Red Dead Redemption 1 oyununu satın aldım. Oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 85'in altına inmedi Red Dead Redemption 2 de bile 70 derecelerde oynarken bunda niye boyle oldu bilmiyorum. Bilen varsa cevaplayabilir mi?

Merhaba. Epic Games indirimlerinden faydalanmak için Red Dead Redemption 1 oyununu satın aldım. Oyunu oynarken ekran kartımın sıcaklığı 85'in altına inmedi Red Dead Redemption 2 de bile 70 derecelerde oynarken bunda niye boyle oldu bilmiyorum. Bilen varsa cevaplayabilir mi?
Stres testine sokup deneyin kartı. Sıcaklık sorunu varsa çıkar ortaya. Yoksa normaldir.

Normalde oyun ve kart arasında güç farkı kurup yanıt verilir ama yukarıdaki yöntem direkt çözümdür. Kartta bir ısınma sorunu varsa o da ortaya çıkar.

Bence normal :D Benim laptop da R6 oynarken sucuk pişiriyorum aynı zamanda karnım da doyuyor hem.

Yani bilemedim 1 ve 2'nin arasındaki sıcaklık farkını gorunce garipsedim kendimce

Ekran kartin nedir?

NVIDIA GTX 1650

Stres testine sokup deneyin kartı. Sıcaklık sorunu varsa çıkar ortaya. Yoksa normaldir.

Normalde oyun ve kart arasında güç farkı kurup yanıt verilir ama yukarıdaki yöntem direkt çözümdür. Kartta bir ısınma sorunu varsa o da ortaya çıkar.

Deneyeceğim

Adam RDR 2 de 70 derece alıyorum RDR 1 de 85 alıyorum demiş siz hala normal diyorsunuz. Tabii ki de normal değil. Nasıl normal olsun açıklayabilir mi o arkadaşlar?

Kral bence o karta göre birazcık normal olabilir termal macunlarını padlerini yenileyip ayarlarınıda biraz daha optimize edersen bence düşebilir diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum o kadar sıcaklığın normal olması konusu hariç hangi kart olursa olsun 70 ten sonrası sıkıntı çıkarabilir ben 3050 kullanıyorum RDR2 de 65 ten yukarıya çıkmadı hiç tabii bir diğer etkende kasadaki hava sirkülasyonu ve fanların yeterliliği kasan dört fanlımı egzoz fanın var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı