Ekran kartının sıfır olup olmadığı nasıl anlaşılır?

XakoR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
ASUS TUF Gaming OC RTX 3080
G.Skill Flare X5 32GB (2x16) 5600 MHz
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M.2
WD 1TB 7200 RPM
Cooler Master Masterliquid ML240L
NZXT C750 750W 80+ Bronze
Dark Guardian Case

Asus XG249CM 23.8" 270hz 1ms
Asus VG248QE 24" 144Hz 1ms
Logitech G Pro X
Logitech G Pro TKL - AULA F75
Waizowl OGM Pro V2 8K
Arkadaşlar merhaba geçen günlerde ASUS TUF RTX 3080 aldım. Kartın jelatinlerini ben söktüm ama o fanların üstündeki TUF logosunun üstündeki jelatinler hafif kalkmıştı. Kart tertemiz hiçbir fizik vs. yok üstünde. ASUS üzerinden garantisini sorguladığımda 9 ay kaldığını gördüm. Aldığım yere sorduğumda bana o kartın toptan olarak alındığını ve fatura kesildiğinde garanti başladığı için distribütörün satın aldığı tarihte garantinin başladığını söyledi. Yani kartı ucuzken alıp pahalıyken satıyorlarmış. 12500 TL'ye aldım zaten fiyatı çok iyiydi. Aldığım yer bir tanıdık. Normal bir dükkan. Performans testlerine baktım ve internetteki ile neredeyse aynı olduğunu gördüm. Herhangi bir sorunu yok gibi duruyor. Kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım? Fikriniz var mı?

Arkadaşlar merhaba geçen günlerde ASUS TUF RTX 3080 aldım. Kartın jelatinlerini ben söktüm ama o fanların üstündeki TUF logosunun üstündeki jelatinler hafif kalkmıştı. Kart tertemiz hiçbir fizik vs. yok üstünde. ASUS üzerinden garantisini sorguladığımda 9 ay kaldığını gördüm. Aldığım yere sorduğumda bana o kartın toptan olarak alındığını ve fatura kesildiğinde garanti başladığı için distribütörün satın aldığı tarihte garantinin başladığını söyledi. Yani kartı ucuzken alıp pahalıyken satıyorlarmış. 12500 TL'ye aldım zaten fiyatı çok iyiydi. Aldığım yer bir tanıdık. Normal bir dükkan. Performans testlerine baktım ve internetteki ile neredeyse aynı olduğunu gördüm. Herhangi bir sorunu yok gibi duruyor. Kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım? Fikriniz var mı?
İade gelmiş veya değişim yapılmış ürün olabilir. İade edin tavsiyem.

İade gelmiş veya değişim yapılmış ürün olabilir. İade edin tavsiyem.

Herhangi bir sorun görürsem iade edeceğim zaten. Ama dediğim gibi aldığım yer tanıdık zaten. Bana dediği şey yüzünden meraklandım. Kişisel bir fatura keserek aldığı için garantisi başlıyormuş kartların. Örneğin toplu olarak 10000 TL'den 50 kart alıyormuş ve 1 yıl sonra 15000 TL'den satıyormuş. Garantileri o yüzden yarıya düşüyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı