Onun sticker olması lazım, GPU'nun içinin açılmadığını ifade ediyor. Sakın sökmeyin.
Satarken falan önemli olabilir. İsterseniz bilgisayarcıya sorun, o konuda kesin bir cevap veremem maalesef. Toz almayı vs. evde de yapabilirsiniz bence, çok zor bir işlem değil.Şimdi fark ediyor olmam garip teşekkürler. Bir de ben PC'nin tozunu aldırtmaya gidicemde bilgisayarcı ekran kartının içini açmaz değil mi? Garanti gibi bir şey mi o sticker.
Satarken falan önemli olabilir. İsterseniz bilgisayarcıya sorun, o konuda kesin bir cevap veremem maalesef. Toz almayı vs. evde de yapabilirsiniz bence, çok zor bir işlem değil.
Siz bilirsiniz hocam, yine de bilgisayarı bilgisayarcıdan aldıktan sonra bir kontrol edin parçalar yerinde mi diyePC'nin içini açmaya korkuyorum sanırım tozunu hiç alamam sakar birisiyimdir.
Siz bilirsiniz hocam, yine de bilgisayarı bilgisayarcıdan aldıktan sonra bir kontrol edin parçalar yerinde mi diye![]()
Hayır yok sticker delinirse ekran kartının içinin açıldığı belli oluyor sadece.Evet yapacağımzaten tanıdık ya bir şey olmaz diye umuyorum ama ne çalabilir ki RAM'leri mi? Bir de o stickerın ortası kırmızı bir sıkıntı yoktur değil mi?
Hayır yok sticker delinirse ekran kartının içinin açıldığı belli oluyor sadece.
Evet.Garanti dışı kalıyor mu peki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.