Ekran Kartının Verimli Çalıştığı Nasıl Anlaşılır?

@yasugan Bunu test edip, sorunun RAM'den kaynaklandığına emin olmamın bir yolu var mı? Eğer sorun o değilse bugün RAM almayacağım çünkü, fakat eğer oysa şimdi sipariş vereceğim. :)
İsterseniz konuya mesaj sayısı yüksek birininde gelmesini bekleyebilirsiniz aynı şeyleri söyleyecektir:). Ram alırken şu anki ram'in aynı değerlere sahip olanını alırsanız çok daha sağlıklı olacaktır. Maddi sıkıntınız yoksa 2x8 alın.

@yasugan
Mesaj sayısı yüksekliğinin bir önemi yok da, dediğim gibi League of Legends'ta kullanılan RAM 5-6 GB iken sorunun RAM'den kaynaklanması kafama yatmadı.
Alırsam tıpatıp aynısından 2x4 alacağım, 2x8 iki katı fiyata maalesef.

@yasugan
Mesaj sayısı yüksekliğinin bir önemi yok da, dediğim gibi League of Legends'ta kullanılan RAM 5-6 GB iken sorunun RAM'den kaynaklanması kafama yatmadı.
Alırsam tıpatıp aynısından 2x4 alacağım, 2x8 iki katı fiyata maalesef.
Çift kanal teknolojisini destekliyor mu emin değilim ama bari aynı ramden 8 lik alın.

Şu an sahip olduğum RAM: Kingston HyperX Savage 8GB(2x4GB) 1600MHz DDR3 Ram Fiyatı

Aynısından alacaktım alırsam. Arkadaşın önerisine göre alabileceğim RAM: Kingston HyperX Savage 8GB 1600MHz DDR3 Ram (HX316C9SR/8) Fiyatı

Kullandığım anakart H97 Gaming 3. Çook bilgili değilim, uyumsuzluk, desteklememe gibi bir durum söz konusu mudur?
Hocam ben tek kanal sandım 2x4 se bi 2x4 daha alabilirsiniz. Keşke başta yüksek mhz seçseydiniz ama :/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı