Ekran kartınız kaç GB ve memnun musunuz?

3050TI 4GB günümüz oyunları için yetiyor fakat ilerisini bilemem.

4 cigopiksel VRAM'im var. Oyun oynarken dolduğunu görüyorum ama FPS drop yaşamıyorum. Belki daha fazla bellek miktarı ile daha yüksek FPS verebilirdi ekran kartım. 6 GB olarak yapılsa iyi olurmuş diyorum ama o şekilde olsaydı mining zamanı ucuzdan alamazdım bu kartı.

2 GB, ağır oyunlarda yetmiyor.

Ağır bile demeye gerek yok hocam hafif oyunlarda bile örnek ETS 2 ağır bir oyun değil mesale ancak 2 GB ekran kartı yetmiyor. Hafif dediğimiz oyunlar bile güncelleme aldıkça eski sistemler doğal olarak yükseltilemediği veya yükseltilmediği için artık bir işe yaramıyor.

Aynen öyle hocam. 1 GB ekran kartı olan en azından 2 olsaydı der 2 olan 4 diye böyle gider. Elbette herkes isterdi 24 GB Ultra ayarlarda hiçbir sorun olmadan her oyunu açacak bir sistem. Ancak ne yazık ki. Ancak ekran kartı olmadığı halde kullandıktan sonra 2 GB harici ekran kartı bile tadından yenmez. Hele ki 4 8 GB olunca gerçekten çölde su olayı oluyor. bu arada ankete bakayım dedim anket uçup gitti herhalde. (yanlış kategoriden dolayı silinmiş) nasıl dikkat etmediysem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…