Ekran kartınız kaç GB ve memnun musunuz?

2 GB, ağır oyunlarda yetmiyor.

Ağır bile demeye gerek yok hocam hafif oyunlarda bile örnek ETS 2 ağır bir oyun değil mesale ancak 2 GB ekran kartı yetmiyor. Hafif dediğimiz oyunlar bile güncelleme aldıkça eski sistemler doğal olarak yükseltilemediği veya yükseltilmediği için artık bir işe yaramıyor.

Çok teşekkürler. HD Graphics'den bir türlü de kurtulamadım. Bu yıl üniversiteye girmem ile çap yaparak 3D modelleme ve animasyonu profesyonel öğrenmeye başlamayı düşünüyorum. Bu yüzden yeni bilgisayar zaten şart oldu.

3 ay önce yaptığım animasyonda ışıkların yükü yüzünden saatlerce yaptığım renderda sinematiği bozan renkli kareler çıktı, sebebini anlayana kadar renderı tamamlamıştım, tekrar elektrik harcamak istemedim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu dertten kurtulacak olmak güzel. 3060 Ti'ın 8 GB VRAM'ı düşük deniyor fakat benim için çölde suyun markasını sorulması gibi bir şey.

Aynen öyle hocam. 1 GB ekran kartı olan en azından 2 olsaydı der 2 olan 4 diye böyle gider. Elbette herkes isterdi 24 GB Ultra ayarlarda hiçbir sorun olmadan her oyunu açacak bir sistem. Ancak ne yazık ki. Ancak ekran kartı olmadığı halde kullandıktan sonra 2 GB harici ekran kartı bile tadından yenmez. Hele ki 4 8 GB olunca gerçekten çölde su olayı oluyor. :D bu arada ankete bakayım dedim anket uçup gitti herhalde. (yanlış kategoriden dolayı silinmiş) nasıl dikkat etmediysem. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı