Ekran kartıyla mining yapılıp yapılmadığı nasıl anlaşılır?

UgurDur

Hectopat
Yer
Technopat Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, RX 460 ekran kartı 8 GB RAM ve FX 4300 sahibiyim. Normalde bu 3'ü hatta RAM'i saymayayım bu 2'si darboğaz yapmaz, yapsa bile işlemci yetersiz kalır.

Ama ben GTA 4'e girdiğimde ekran kartı işlemciden daha fazla kullanılıyor. Ben bu ekran kartını 2. el aldım. PES 2017 gibi sistemimin çok rahat kaldırabileceği bir oyunda bile takılma oluyor ara sıra. GTA 4'te kasma falan yok ama dediğim gibi ekran kartı daha yüksek kullanılıyor. Mining yapılmış olabilir mi? Beni kesin bir bilgiyle bilgilendirirseniz memnun olurum.

Ekran kartı bu ama buradan almadım 2.el aldım: ASUS RX460 2GB GDDR5 OC 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, RX 460 ekran kartı 8 GB RAM ve FX 4300 sahibiyim. Normalde bu 3'ü hatta RAM'i saymayayım bu 2'si darboğaz yapmaz, yapsa bile işlemci yetersiz kalır.

Ama ben GTA 4'e girdiğimde ekran kartı işlemciden daha fazla kullanılıyor. Ben bu ekran kartını 2. el aldım. PES 2017 gibi sistemimin çok rahat kaldırabileceği bir oyunda bile takılma oluyor ara sıra. GTA 4'te kasma falan yok ama dediğim gibi ekran kartı daha yüksek kullanılıyor. Mining yapılmış olabilir mi? Beni kesin bir bilgiyle bilgilendirirseniz memnun olurum.

Ekran kartı bu ama buradan almadım 2.el aldım: ASUS RX460 2GB GDDR5 OC 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da.
Kartı sıfır aldıysanız Mining yapılmamıştır.
Ekran kartının işlemciden fazla kullanılması daha iyi bir şeydir.
Isı değerleri nedir?

Kartı sıfır aldıysanız Mining yapılmamıştır.
Ekran kartının işlemciden fazla kullanılması daha iyi bir şeydir.
Isı değerleri nedir?

Isı değerleri bu şekilde. 2.el aldım, mining yapacak biri olduğunu düşünmüyorum çünkü pek bilmiyor böyle şeyleri ama hiç belli olmaz.

1617989829764.png

GTA 4'te sadece araba sürerken aldım.
PSU'm 365W ve yetmiyor olabilir mi acaba?

Ekran kartı genellikle işlemciden daha çok kullanılır orası normaldir, mining konusunda da aldığınız kişiyle olan güveninizle alakalı testlerle anlaşılabiliceğini sanmıyorum elimde 1.5 sene mining yapılmış MSI Gaming X GTX1070 var denk geldiğinde mining yapılmamış ile kıyasladığımızda miningte çalışan daha serin çalışıyordu.

Peki iyi bir ekran kartı mıdır? Ek olarak bununla sorunsuz çalışabilecek FX serisinden hangi işlemciyi önerirsiniz
FX 6350 yeterli gelir diye düşünüyorum. Yani kime göre iyi neye iyi göre mevzusu var sonuçta. Eğer sadece Valorant, CS ve LoL gibi oyunlar oynuyorsanız yeterli bir kart. Ama AAA oyunlar için çok düşük kalıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı