Ekran kartlari ucuzlar mi?

Önümüz yaz. Okullar da kapanacak, acaba ekran kartlari özellikle NVIDIA ekran kartlari yakin tarihte sizce ucuzlar mi?

İkinci el için ihtimaller yüksek ama sıfır ekran kartlarının sadece Türkiye için değil dünya genelinde fiyatı 5000 serisiyle birlikte çok gereksiz dalgalanmalar yaşıyor. Bu sebeplerden dolayı belirsiz hocam.

Önümüz yaz. Okullar da kapanacak, acaba ekran kartlari özellikle NVIDIA ekran kartlari yakin tarihte sizce ucuzlar mi?
20 yaşındayım hayatim boyunca 2 3 tane istisna disinda urun fiyatinin dustugunu görmedim.

Rakibine bağlı. Ek olarak ekonomide bu konuda önemli. Örnek olarak RTX 5070 serisinin fiyatı RX 9070 serisinden dolayı düştü ama başka nedenlerden eski haline dönebiliyor. Stoklar da yetersiz kalabilir.

Rakibine bağlı. Ek olarak ekonomide bu konuda önemli. Örnek olarak RTX 5070 serisinin fiyatı RX 9070 serisinden dolayı düştü ama başka nedenlerden eski haline dönebiliyor. Stoklar da yetersiz kalabilir.
9070 de 30k bandina cikti inmek bilmiyor amd tarafi da sıkıntılı

Bu konuyi actim cunku sistem toplucam bu hafta 5070li. Egerki ucuzlarsa 1 ay icinde falan cok uzer beni.

9070 de 30k bandina cikti inmek bilmiyor AMD tarafi da sıkıntılı.

Harbiden ya. Çoğu insan bu seneki 5000 serisi kartlardan dolayı az da olsa tecrübe etmişti çıktığı gibi almamayı ve MSRP'yi bekleme olayını. Ancak AMD tarafında bu olayın tam tersi gerçekleşince, kartı ilk hafta alanlar ya da ilk 2-3 günde toplu alan satıcılar güzel kâr etti. Şu an çok pahalılar 😟

Dünyada ucuzlasa bile Türkiye'de ucuzlamaz.

9070 de 30k bandina cikti inmek bilmiyor AMD tarafi da sıkıntılı.

Bu konuyi açtım cunku sistem toplayacağım bu hafta 5070'li. Eğer ki ucuzlarsa 1 ay icinde falan cok uzer beni.

5070 alacaksanız fiyatlar şu an gayet iyi kaçırmayın derim. Zaten tavsiye edilen satış fiyatı 550 USD. Yani 21 bin Türk lirasına yakın. Buna %20 KDV ekleyince 25 falan yapıyor. Zaten en ucuz 5070'ler şu an 27 bandında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı