Mert Erbeden
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıla yakın süredir performans canavarı olan 3080 Ti kullanmaktayım. Her şeyde çokça iyi bir kart. Tek bir konu haricinde. O da sıcaklık maalesef. Böyle kartlar artık belli yerden sonra fazla ısınabiliyor. Acaba bunun sebebi termal macundaki etki kaybından mı yoksa NVIDIA'dan kaynaklı mıdır_ açıkçası pek bir fikrim yok. Ama şu kesin ki AMD kartlarında bu kadar ısı problemleri yok diyebilirim. RX 6700'de en azından boşta 30-35'ken bende yeri geliyor. 50 dereceleri görüyor.
Bu biraz fazla yüksek bir değer gibi geldi. Belki farklı kötü olmayan sebepleri de mevcut olabilir. Tam bilmiyorum ama 1 yıl bile olmadan bu kadar kısa sürede kartın 50 dereceyi görmesi boşta pek tatmin etmedi. Boşta dediğim bu arada kartın bir iş yaptıktan sonraki değerden sonraki boşluğu değil, bilgisayarı açtıktan sonra olan değer. Bunu kastediyorum. Doğrusu biraz işkillendirmişti beni. Yazmak istedim. Sizce bu değerler bu koşullarda iyi midir?
Bu biraz fazla yüksek bir değer gibi geldi. Belki farklı kötü olmayan sebepleri de mevcut olabilir. Tam bilmiyorum ama 1 yıl bile olmadan bu kadar kısa sürede kartın 50 dereceyi görmesi boşta pek tatmin etmedi. Boşta dediğim bu arada kartın bir iş yaptıktan sonraki değerden sonraki boşluğu değil, bilgisayarı açtıktan sonra olan değer. Bunu kastediyorum. Doğrusu biraz işkillendirmişti beni. Yazmak istedim. Sizce bu değerler bu koşullarda iyi midir?
Son düzenleyen: Moderatör: