Ekran kartlarında marka fark eder mi?

mete_

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, GTX 750 Ti ekran kartı almak istiyorum fakat çok fazla fabrika çıkışı yok galiba, ben de 2. el alırken çok yorulmuş bir kart almak istemem bu yüzden 0 bakarken "Axle" adında bir marka gördüm. Ancak adını ilk kez duyuyorum (belki bu işler ile içli dışlı olmadığım için duymamış olabilirim.), acaba bu iki ekran kartında marka yüzünden performansı fazla etkileyecek farklar var mı?

Merhaba, GTX 750 Ti ekran kartı almak istiyorum fakat çok fazla fabrika çıkışı yok galiba, ben de 2. el alırken çok yorulmuş bir kart almak istemem bu yüzden 0 bakarken "Axle" adında bir marka gördüm. Ancak adını ilk kez duyuyorum (belki bu işler ile içli dışlı olmadığım için duymamış olabilirim.), acaba bu iki ekran kartında marka yüzünden performansı fazla etkileyecek farklar var mı?

Axle köklü bir markadır ama kalitesi hakkında bilgim yok, ançak ikisi yerine 2. el kartlara bakmanızı öneririm.

Evet marka fark eder. Bazısının soğutması daha iyi vs. olabiliyor. Markaları internette yazarak karşılaştırmalarına bakabilirsiniz, YouTube üzerindeki testler vs. ama bu ikisinden birisi 4 GB diğeri 2 GB aralarında fark olacaktır elbette. Artık 750 Ti miadını doldurdu ki 950 TL den bahsediyorsunuz asla değmez zamanında 300-400 idi. Oyun için düşünüyorsanız bence almayın ancak bu benim fikrim tabi.

İnternet yorumlarında insanlar çok sıcak yaklaşmamış ama siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı