Ekran kartlarındaki tek fan ve çift fan farkı

Yalnız Mini-ITX sistemler içinde GTX 1070 gibi kartların tek fanlı modelleri mevcut. Onu da hatırlatayım dedim. Arkadaşlar gereken cevapları vermiş zaten. RX 580 o fiyatları hak etmiyor bence. RX 570 ile RX 480 çok yakın performans gösteriyor. Ve RX 570 880 TL civarlarında bulunabiliyor. Bütün RX 400-500 serisine baktığımız zaman en alınası kart fiyatından dolayı RX 570 gibi duruyor. Onu öneririm.

Yalnız Mini-ITX sistemler içinde GTX 1070 gibi kartların tek fanlı modelleri mevcut. Onu da hatırlatayım dedim. Arkadaşlar gereken cevapları vermiş zaten. RX 580 o fiyatları hak etmiyor bence. RX 570 ile RX 480 çok yakın performans gösteriyor. Ve RX 570 880 TL civarlarında bulunabiliyor. Bütün RX 400-500 serisine baktığımız zaman en alınası kart fiyatından dolayı RX 570 gibi duruyor. Onu öneririm.
Evet demek istediğinizi anladım. RX 570 şuan için daha uygun , haklısınız.Şuan RX 570, gerek RX 480 olsun gerek RX 580 olsun aşağı yukarı aynı performansta. Fakat ileriye dönük baktığımız zaman örnek veriyorum RX 570 beni 5 sene götürecek ise RX 580 6 sene götürecektir diye düşünüyorum. Rakamlar temsili. RX 570'in tek fanlısı o fiyatta.Bende OC yapmayı düşündüğümden tek fanlıya yaklaşmak istemiyorum.

Yeni bir sistem toplama konusu açacağım. Orada yardımcı olursanız sevinirim. Söyledikleriniz mantıklı geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı