Ekran kartlarının düşmesi beklenmeli mi?

Yeni bir bilgisayar aldım. Sizce iade edip beklemeli miyim?

Sistemin özellikleri:
RTX2060.
Ryzen 5 3600.
8x2 3200 MHz CL 16 RAM.
500 GB Kingston SSD.
500Watt PSU.

Fiyat:
8800 TL.

Sizce ne yapayım?

Donanım arşivi bilgisayarını almışsın ekran kartı fiyatı düşse bile ileride 8800 TL'ye ginede bu sistemi toplayamazsın gibi geliyor.

LG deki 1ms gtg yüzünden kararsız kaldım.
Renkleri iyi değil ben o paneli araştırdım ayrıca ayakları çok kullanışsız bayağı kaba bir monitör. Ergomonik olarak da renk olarak da AOC daha önde bana sorarsan.

Bütçe nedir hocam monitör için.
Max 2000 TL.
Donanım arşivi bilgisayarını almışsın ekran kartı fiyatı düşse bile ileride 8800 TL'ye ginede bu sistemi toplayamazsın gibi geliyor.
Evet. Belki sistemi bilmeyenler vardır diye yazdım özellikleri.
Renkleri iyi değil ben o paneli araştırdım ayrıca ayakları çok kullanışsız bayağı kaba bir monitör. Ergomonik olarak da renk olarak da AOC daha önde bana sorarsan.
Bende dediklerine katılıyorum. Ama çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynayacağım için kararsız kaldım. Ama büyük ihtimalle AOC alacağım gibi duruyor.

Max 2000 TL.

Evet. Belki sistemi bilmeyenler vardır diye yazdım özellikleri.

Bende dediklerine katılıyorum. Ama çoğunlukla FPS tarzı oyunlar oynayacağım için kararsız kaldım. Ama büyük ihtimalle AOC alacağım gibi duruyor.

Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız:

Bu yoklukta RTX 2060 sistem çok iyi.
En son 16 serisini fırsat deyip satıyorlardı sanırım bu fiyata. Yanılmıyorsam eğer.

Ben olsam iade etmezdim. Vatan çalışanı bana 5500 TL'ye geçen sene Sapphire RX 5500 ve Rampage kasalı olan bir sistem sunmuştu sanırım öneri olarak. Halbuki ondan birkaç ay öncesinde bir kademe daha iyi bir sistem (diğer satış yerlerinde) 3000 TL civarınaydı diye hatırlıyorum.

Ne oldu, RTX 30 serisini bir göreyim dedim olan zamanıma oldu. Şimdi bekleyip duracağım artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı