Gtx 1060 ile çok dar boğaz yermiyim fps düşüşü veya drop yermiyim teşekkür ederim topladığınız içinAmd Ryzen 5 5600x 6 Çekirdek 3.7ghz 35mb Am4+ 65w Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen 5 5600x 6 Çekirdek 3.7ghz 35mb Am4+ 65w arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Msi Mag B550 Tomahawk Amd Am4 Ddr4 M.2 Usb 3.2 Gen 2 Hdmi Atx Oyun Anakartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI MAG FORGE 101M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 101M Tempered Glass RGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 101M ITOPYA'da.www.itopya.com
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5" 2 TB SATA 3 HDD Fiyatları ve Özellikleri
Seagate Barracuda ST2000DM001 3.5www.n11.com
GTX 1060 ile çok darboğaz yer miyim FPS düşüşü veya drop yer miyim teşekkür ederim topladığınız için.
Ekran kartı darboğaz yapar anlamında söylemiş.Darboğaz tabii ki de olmaz.
GTX 1060 ile çok darboğaz yer miyim FPS düşüşü veya drop yer miyim teşekkür ederim topladığınız için.
pek anlamıyorum bilgisayarlardan ekran kartım düşük kalır ya o yüzden dedim teşekkür ederimDarboğaz tabii ki de olmaz.
teşekkür ederim sizinde sistem toplama öneriniz varsa almak isterimEkran kartınızın yettiği oyunlarda oynarsanız sıkıntı yaşamazsınız işlemciniz rahat rahat takılır ekran kartının sıkıştığı yerlerde elbette darboğazlar olacaktır.
İki seçenek içinde sistem topladım amd tarafında anakart fazla iyi oldu zaten iki sistemdede psu ssd kasa ve ram aynı. Amd tarafında anakart 2100 tl gibi bir fiyat oldu ama çok iyi bir anakart isterseniz düşürebilirsiniz bu arada sistemi tam olarak ne için kullancaksanız ona göre intel veya amd yi tercih etmenşz gerektiğini söyleyeyim.pek anlamıyorum bilgisayarlardan ekran kartım düşük kalır ya o yüzden dedim teşekkür ederim
teşekkür ederim sizinde sistem toplama öneriniz varsa almak isterim
Ben yazın rtx 3070 bir ekran kartı alacağım yanınada 240 hz monitör şuan ki kafamdaki csgo valorant warzone gibi oyunlarda yüksek fps alıp yayın yapmak ama ana karta vermek istedigim max 1600 1700 tl o yüzdenİki seçenek içinde sistem topladım amd tarafında anakart fazla iyi oldu zaten iki sistemdede psu ssd kasa ve ram aynı. Amd tarafında anakart 2100 tl gibi bir fiyat oldu ama çok iyi bir anakart isterseniz düşürebilirsiniz bu arada sistemi tam olarak ne için kullancaksanız ona göre intel veya amd yi tercih etmenşz gerektiğini söyleyeyim.