Ekran kartsız DDR5 sistem alınır mı?

Teos

Centipat
Daha fazla  
İkinci el ekran kartsız bir sistem buldum. Bende olduğu için de SSD hariç alacağım. Sistem şu:

Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
RAM: G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2x16) 6000MHz CL36.
Soğutucu: DeepCool LS520 240mm RGB.
Kasa: Corsair 3000D.
PSU: FSP Hydro GT 850W 80+Gold

Tüm parçalar kutulu faturalı garantili. Bu sistem 14 bin TL'ye alınır mı? Arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.

İkinci el ekran kartsız bir sistem buldum. Bende olduğu için de SSD hariç alacağım. Sistem şu:

Anakart: MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
RAM: G.Skill Ripjaws S5 32 GB (2x16) 6000MHz CL36.
Soğutucu: DeepCool LS520 240mm RGB.
Kasa: Corsair 3000D.
PSU: FSP Hydro GT 850W 80+Gold

Tüm parçalar kutulu faturalı garantili. Bu sistem 14 bin TL'ye alınır mı? Arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartı için bütçen ne kadar bilmiyorum ama 2. el bir 7600 XT ile çok ucuza full DDR5 sistem dizmiş olursun.

Ekran kartı alacağım daha sonra. RTX 4070 Super düşünüyorum.

Alacağınız 4070 Super'ın fiyatı ne?

Ben en ucuzu Galax 4070 Super olarak gördüm. Bununda sıfır fiyatı 23 bin lira. Attığınız sistemde 14 bin lira yani toplamda 37 bin lira harcıyacaksın. Bu fiyata sıfır 4070 Super sistem var.

Alacağınız 4070 Super'ın fiyatı ne?

Ben en ucuzu Galax 4070 Super olarak gördüm. Bununda sıfır fiyatı 23 bin lira. Attığınız sistemde 14 bin lira yani toplamda 37 bin lira harcıyacaksın. Bu fiyata sıfır 4070 Super sistem var.
Aynen, maksimum 40 bin lira bütçem var ama o fiyata b650 wifi'li ve 32 gb ram'i olan sıfır sistem görmedim hiç. Deepcool sıvı soğutma ve fsp 850w gold'u saymıyorum bile. Biraz da geleceğe yönelik düşünüyorum. Yoksa gidip ddr4 alırım zaten.

Aynen, maksimum 40 bin lira bütçem var ama o fiyata b650 wifi'li ve 32 gb ram'i olan sıfır sistem görmedim hiç. Deepcool sıvı soğutma ve fsp 850w gold'u saymıyorum bile. Biraz da geleceğe yönelik düşünüyorum. Yoksa gidip ddr4 alırım zaten.

40 bin liraya sistem önerisi konusu açmanızı tavsiye ederim. Çok çok az bir farka sıfır sistem toplarsınız.

Ben bunu bulabildim:

40 bin liraya sistem önerisi konusu açmanızı tavsiye ederim. Çok çok az bir farka sıfır sistem toplarsınız.

Ben bunu bulabildim:

Tavsiyen için teşekkür ederim. Bu sistemi biliyorum ama dediğim gibi anakartta wifi olması benim için önemli. Sadece ram'i 32gb yaptığımda bile fiyat 40k oluyor neredeyse. Zaten gördüğüm kadarıyla wifi'li bir anakart seçeneği de yok o sistemde. Olsa bile bütçemi çok aşmış oluyor maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı