Çözüldü Gameingame 600W Zoko PSU'yu takınca fanlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rivenays

Hectopat
Daha fazla  
Dün kasam geldi Gameingame 600W Zoko PSU'lu modeli videoda izlediğimde adam tüm fanları bağladı ve PSU'ya güç verdi ve fanlar yandı ve dönmeye başladı ama bende ne renk ne de ses ne de fan dönmesi var. Fotoğrafları koyacağım.Ayrıca psu ile sata kablosunuda bağladım fan kablosunu yani.

1766420845172..jpg

Dün kasam geldi Gameingame 600W Zoko PSU'lu modeli videoda izlediğimde adam tüm fanları bağladı ve PSU'ya güç verdi ve fanlar yandı ve dönmeye başladı ama bende ne renk ne de ses ne de fan dönmesi var. Fotoğrafları koyacağım.Ayrıca psu ile sata kablosunuda bağladım fan kablosunu yani.

Eki Görüntüle 2626864
PSU'yu başlatıyor musunuz?

Hayır, anakartı takmadım sadece SATA ile PSU'yu bağladım videodaki adam da öyle yapmıştı istiyorsan atayım videoyu.
O şekilde tabii ki olmaz. PSU'ya başlat komudunu vereceksiniz ki PSU çalışsın.

wehfw.PNG

24 pin anakart power kablosu üzerindeki şu yeşil PS_ON ile sağındaki pini kısa devre yaptır kablo gibi bir şeyle. O şekilde çalışır.

Eki Görüntüle 2626872

24 pin anakart power kablosu üzerindeki şu yeşil PS_ON ile sağındaki pini kısa devre yaptır kablo gibi bir şeyle. O şekilde çalışır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eki Görüntüle 2626872

24 pin anakart Power kablosu üzerindeki şu yeşil ps_on ile sağındaki PIN'i kısa devre yaptır kablo gibi bir şeyle. O şekilde çalışır.

Bu attığım videoda nasıl kısa devre yaptırmadan çalıştı onu anlayamadım.

Eki Görüntüle 2626872

24 pin anakart Power kablosu üzerindeki şu yeşil ps_on ile sağındaki PIN'i kısa devre yaptır kablo gibi bir şeyle. O şekilde çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O şekilde hiç bir ATX standartında ki PSU çalışmaz. Arka planda yapmıştır video üzerinde göstermemiştir. Ki PSU önceden konumlandırılmış zaten.

Peki LED tuşunu nasıl basınca işledi anakart üzerinde F panel e takılı olması gerekiyor değil mi?

Kasanın kendi kontrolcüsü yoksa değişmez. Muhtemelen kendi kontrolcüsü veyahut ona benzer bir şey vardır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı