Ekran kartsız i5-8400 sistem toplama

Heronn

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde 3 bin lira kadar bütçem var. Halihazırdaki bilgisayarım çok eski olduğu için UHD 630 grafik işlemcisi bana şimdilik yeter. Ekran kartımı bu yaz 2060 veya 2050Ti almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
I5 8400
B360 Tuf Plus / B360 Gaming Plus
Corsair Vengeance 8 GB DDR4
860 EVO SSD
High Power 600W 80+ Bronze
Kasa olarak tam öneride bulunmuyorum. Görselliğe önem verir misin, yoksa hava akışı daha mı önemli?

I5 8400
B360 Tuf Plus / B360 Gaming Plus
Corsair Vengeance 8 GB DDR4
860 EVO SSD
High Power 600W 80+ Bronze
Kasa olarak tam öneride bulunmuyorum. Görselliğe önem verir misin, yoksa hava akışı daha mı önemli?
Hava akışı daha önemli. Dahili psu bulunan kasalar kaliteli değil mi? Oldukça ucuzlar çünkü.

Son düzenleme:
Hava akışı daha önemli. Dahili psu bulunan kasalar kaliteli değil mi? Oldukça ucuzlar çünkü.
Genelde iyi olmuyor. Tabii gidipte üst seviye bir kasa alırsan kalitelidir ancak bu bütçede tavsiye etmem.
Phanteks P400, P350X
Cooler Master MB511
Corsair 275R

Bunları öneririm. Daha iyileri elbet vardır. @CJack60 kasa konusunda daha iyi yardım eder.

600W bronz verimlilikte güvenilir marka PSU yeterli gelecektir. Kasa olarak 8400 düşük TDP fazla ısınan bir işlemci değil öyle üst seviye hava sirkülasyonuna ihtiyaç duyacağını sanmam. Yine de ne olur ne olmaz belki zamanla işlemci değiştiririm diye düşünüyorsan şu sıra ATX olarak MB511, F/P olarak Zalman N3, Micro-ATX olarak Mastercase Pro 3 iyi tercih olur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı