Ekran kartsız kaldım ne yapabilirim?

Tabi ki öyle bir şeye kalkışmam. Beni düşündüren şey 1.5-2 yıl kart bulamayacağım gibi geliyor. ETH çakılsa bile alternatif coinler var. Mining bitmedikçe ucuza kart bulamam sanırım.

Bu zamandan sonra kart fiyatlarının eskisi gibi olacağını düşünüyorsan zaten yanılıyorsun. Stoklar gelse bile fiyatlar gene eskisinden yüksek olacaktır.

Bu zamandan sonra kart fiyatlarının eskisi gibi olacağını düşünüyorsan zaten yanılıyorsun. Stoklar gelse bile fiyatlar gene eskisinden yüksek olacaktır.

Muhtemelen bir süre yüksek fiyat trendi devam edecek mining yüzünden. Fiyatlar ne zaman düşecek peki? Ürünler raflarda bekleye bekleye çürüdüğü zaman, mecburen fiyat düşürecekler.

Eskisi gibi olması beklenemez zaten. En azından 3500 civarına inerse alınabilir.

Bu RX560'ın fiyatına bakın şaka gibi.
Önce de 1200TL'ye BIOSTAR'ın RX560'ı vardı hala aynı fiyatta olsaydı idaretenlik onu alın diyecektim ama onun bile stoğu bitmiş.
Fiyatı ucuzken ekran kartsız kalmak istemiyorsanız 1050 Ti alın bence hocam. Ya da bana RX550 yeter derseniz 550 alın. Çünkü uzun bir süre stok göremeyeceğiz gibi. NVIDIA'nın 1050 Ti'ın üretimine tekrar başlamasıda bir işaretti. Belki tekrardan RX500 serisinin üretmini başlatır.

Bu RX560'ın fiyatına bakın şaka gibi.
Önce de 1200TL'ye BIOSTAR'ın RX560'ı vardı hala aynı fiyatta olsaydı idaretenlik onu alın diyecektim ama onun bile stoğu bitmiş.
Fiyatı ucuzken ekran kartsız kalmak istemiyorsanız 1050 Ti alın bence hocam. Ya da bana RX550 yeter derseniz 550 alın. Çünkü uzun bir süre stok göremeyeceğiz gibi. NVIDIA'nın 1050 Ti'ın üretimine tekrar başlamasıda bir işaretti. Belki tekrardan RX500 serisinin üretmini başlatır.
En azından LOL oynatacak kartım var 2 3 aya düzelmezse 500₺ civarına GTX 760 alabilirim, GTA 5 gibi oyunları 1080p HIGH akıcı oynatıyor. Bakalım zaman ne gösterecek ama 3100'e satmam büyük hataydı.

En azından LoL oynatacak kartım var 2 3 aya düzelmezse 500₺ civarına GTX 760 alabilirim, GTA 5 gibi oyunları 1080p High akıcı oynatıyor. Bakalım zaman ne gösterecek ama 3100'e satmam büyük hataydı.

Hocam ben alıcı olsam bu kart kesin sorunlu o yüzden 3100e satıyor deyip ilanı geçerdim. Cidden çok kötü fiyattan vermişsiniz. O fiyattan RX570 4 GB satanlar var.

Hocam ben alıcı olsam bu kart kesin sorunlu o yüzden 3100e satıyor deyip ilanı geçerdim. Cidden çok kötü fiyattan vermişsiniz. O fiyattan RX570 4 GB satanlar var.
Ben ocak ayında sattım o zamanlar RX 580'ler max 3000'e satılıyordu. Şuanki piyasaya karşılaştırdığımızda fiyat kötü, sadece erken davrandım. Hatta bazı arkadaşlar şaşırmıştı fiyat iyi diye. :) hata üstüne hata yaptım 3300₺'ye 1660 vardı daha düşer diye almadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı