Ekran kartsız kaldım ne yapabilirim?

RX570 4 GB ilanı kurmuş insanlar var satılmıyor. 2400 TL'ye RX570 4 GB garantili koydum iki haftada 2-3 mesaj geldi o da 1900 TL'ye alayım tarzında.

Forumda 3400TL telkif aldım satayım mı? Diyenler vardı tabii ne kadar doğru orasını bilemem. Ah eskiden indirimle 700TL'ye alabiliyorduk .

Eğer ABD yaptırım yaparsa, dolar yükselir ve minningciler bitse bile kartlar zamlanabilir. Yatırım tavsiyesi değildir ama kartı satmadan bir yatırım tavsiyesi alsaydın iyi olurdu.
Yok hocam 4 GB modeli. Forumca şaşırmıştık ama bana biraz troll gibi gelmişti. 4 GB ile ETH performansı iyi değil zaten.

Kardeşim ne diyorsun 10 yıllık kartlara bile zam yapmışlar. Fırsatçılar işte.

Ee kardeşim dedik biz dize satmayın bu fiyatlara aldanıp kartsız kalırsınız Kaldı ki bir de komik bir fiyattan satmışsınız kartı siz. Şu an yapabileceğiniz hiç bir şey yok maalesef.
Dediğim gibi, piyasası 4500₺ iken ben 3100₺'den satmadım. Ocak ayında sattığım için piyasası böyleydi.
Sanırım başkalarının fikirlerini pek dinlememek gerekiyormuş herkes satmam gerektiğini ve fiyatın iyi olduğunu söyleyince acele edip satmış bulundum.
kartı satmadan bir yatırım tavsiyesi alsaydın iyi olurdu.
Yatırımımı yaptım fakat bu piyasa 1 yıla da düzelmez sanırım.

@Alp Demir
Kartı satmadan önce ne yapmak istediğinize karar verseydiniz keşke. Ne yapacağınıza karar vermeden satınca ortada kalmışsınız.

@Alp Demir
Kartı satmadan önce ne yapmak istediğinize karar verseydiniz keşke. Ne yapacağınıza karar vermeden satınca ortada kalmışsınız.
Karar vermelik bir durum yok hocam. Aşırı derecede coil whine sesi yapıyordu, 190w çekiyordu, hazır piyasası iyiyken satayım kurtulayım dedim, yerine aynı güçte kart almaktı amacım. Fiyatlar daha da arttı, tüm olay bu. O zamanlar herkes 1 ay içinde düzeleceğini söyleyince satmış bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…