Ekran kartsız Minecraft'a girmeye çalışınca hata alıyorum

İşletim sistemi
Windows 11

Yusufs01

Decapat
Yer
İstanbul,esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450M -A PRO MAX İşlemci: Ryzen 5 5600 | Ram: 2x8 3200Mhz | Ekran Kartı: MSI RTX 4060 | Kasa & PSU: BitFenix Nova Mesh SE 600W 80+ Tempered Glass | Monitör: ASUS TUF GAMING 23.8 VG249Q1R
Meslek
Öğrenci
RAM
4
Ekran kartı
Yok
Anakart
Lenovo L-IG41M3 V:1.1
İşlemci
İntel Core 2 quad
Bilgisayarım 4 GB belleğe sahip, Intel Core 2 Quad kullanıyorum ekran kartım yok. Launcher var, denedim bad video Card gibi hatalar veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOSTAR GT210-1GB D3 1GB DDR3 64 Bit diye bir ekran kartı buldum 700TL civarı

Hocam çok düşük bu 25 FPS filan verir oyunlarda tahminimce.

Hocam yeni konu açın işlemcinizi yazıp isteğinizi ve bütçenizi yazın arkadaşlar yardımcı olur.

Hocam çok düşük bu 25 FPS filan verir oyunlarda tahminimce.

Hocam yeni konu açın işlemcinizi yazıp isteğinizi ve bütçenizi yazın arkadaşlar yardımcı olur.
anladım çok teşekkürler

Hocam 25 FPS falan vermez kusura bakmayın ama bende ekran kartı yok 120FPS alıyorum hocam

Hocam ilk olarak ekran kartım yok demek her işlemcideki dahili ekran kartının aynı olduğu anlamına gelmez. Zaten ekran kartı olmayan bilgisayar görüntü vermez onboard denilen amacı sadece görüntü vermek olan sistemler vardır. Arkadaşında sistemi bu şekilde sadece görüntü vermek için GPU benzeri birimi var.
Ben 25 FPS'i GT210 için söyledim. O gerçekten çok kötü bir GPU. Ona bakılırsa piyasadaki çoğu laptopta hem dahili GPU hem de harici GPU bulunur. E o zaman ekran kartsız bilgisayarlar yüksek performans veriyorsa millet neden güçlü ekran kartlı sistem bakıyor.
Siz AMD'nin APU serisi xxxxG serisi ekran kartına çok ihtiyacı olmayan dahili GPU'su güçlü sistem kullanıyor olabilirsiniz. Her sistem aynı değildir. Arkadaşın işlemcisi çok eski ve kötü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı