Aylmfuha
Megapat
Daha fazla  

Merhaba. Elimdeki sistem artık bana sıkıntı çıkarmaya başladı; o yüzden yeni sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak kafamda RTX 5080 var ama şimdilik 3080 Ti ile idare edebilirim.
Bazı parçaları kullanmayı, eğer mümkünse, devam etmek istiyorum:
Bunlar:
Liquid Freezer II sanırım AM5 ile uyumlu; onu kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum.
Peki, PSU sistem için yeterli mi? Uyumlu mu? RTX 5080 ile kullanabilir miyim? Yoksa yeni mi almam gerek?
Kasa için yorumunuz nedir? Kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa yenisi mi almalıyım? HYTE Y60/Y70 çok hoşuma gidiyor; acaba onu alsam, sistem sığar mı?
Toplamak istediğim sistem: R7 9800x3D, uyumlu ASUS anakart (BIOS arayüzüne alıştığım için ASUS istiyorum; bütçe uymazsa başka anakart da olur), 64 GB RAM ve ekstra 2TB SSD.
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.

Bazı parçaları kullanmayı, eğer mümkünse, devam etmek istiyorum:
Bunlar:
- SSD: Samsung 980 Pro 1TB
- Sıvı Soğutucu: Arctic Liquid Freezer II 360mm
- PSU: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold
- Kasa: Thermaltake View 51 Snow
Liquid Freezer II sanırım AM5 ile uyumlu; onu kullanmaya devam edebilirim diye düşünüyorum.
Peki, PSU sistem için yeterli mi? Uyumlu mu? RTX 5080 ile kullanabilir miyim? Yoksa yeni mi almam gerek?
Kasa için yorumunuz nedir? Kullanmaya devam mı etmeliyim, yoksa yenisi mi almalıyım? HYTE Y60/Y70 çok hoşuma gidiyor; acaba onu alsam, sistem sığar mı?
Toplamak istediğim sistem: R7 9800x3D, uyumlu ASUS anakart (BIOS arayüzüne alıştığım için ASUS istiyorum; bütçe uymazsa başka anakart da olur), 64 GB RAM ve ekstra 2TB SSD.
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.