Ekran kartsız sistem çalışır mı?

İntel İ5-1040F işlemci dahili grafik birimine sahip olmadığı için görüntü alamazsınız. ''F'' ibaresi işlemcilerde dahili grafik biriminin olmadığını belirtmekte.

F ibareli intel cpu larda dahili gpu yok

F serilerinde görüntü alamazsınız ama idareten sadece görüntü almak için ikinci el bir ekran kartı alıp takabilirsiniz.

F ibaresi dahili grafik entegresi yok demek, neye evet dersin acaba :D

F ibaresi bulunan hiçbir intel işlemcide görüntü alamazsın.

Kısaca. O işlemci ile ekran kartı almadan görüntü alamazsınız.

“N1cht” bir şey paylaşmış O yüzden sormak istedim. Belki kesmiştir Siz gördünüz mü?

“N1cht” bir şey paylaşmış O yüzden sormak istedim. Belki kesmiştir Siz gördünüz mü?
Dolayısıyla Bios görüntüsü de alınmaz doğru mu?

Dolayısıyla BIOS görüntüsü de alınmaz doğru mu?

Hiçbir görüntü alamazsınız maalesef.

Dostum zaten ilerleyen cevaplarımda düzelttiğimi göreceksin. İnternette gördüğüm ilk bilgiyi buraya yazdım ve hata yaptığımı da sonradan belirttim. Hatta konuyu okuyanları da bilgilendirmek için internette gördüğünüz her bilgiye atlamayın diye belirttim.

Zaten sen bir konuya cevap vermek için bilmediğin bir şeyi Google'lıyor isen bilmiyorsun. Tabii konu sahibi de bunu yapmıştır, yapar.

Bilmediğin bir şeyi zaten öğrenmek için 3 5 kaynak bulman lazım okuman lazım araştırman lazım. Mesaj sayısı kasacağım diye 1 yazıya bakıp kabul görüp atlarsan olacağı bu.

Bırak bilenler yazsın. Senin Search edene kadar harcadığın zamanda emin ol 5 tane bilen anında yazmıştır.

Bir konuya cevap yazmak için Search yapıyor isen zaten o konuyu sen de bilmiyorsundur. Bilmiş gibi yazmana da gerek yok. Konuyu takip et öğren. Bırak bilenler yazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı