Ekran kartsız sistemde fanların Max RPM'de dönmesi

Aberforth.

Hectopat
PSU geldi çalışıyor mu diye denemek için taktım fakat PSU olsun kasa olsun işlemci soğutucu olsun hepsinin fani sanki son hızda dönüyor gibi. Sorum şu ekran kartı olmadığı için mi fanlar Max hızda dönüyor? Çünkü bütün fanlarda PWM özelliği var yüke girmeden çok hızlı dönmüyorlar. Sanırım biosa erişemedikleri için böyle.

PSU geldi çalışıyor mu diye denemek için taktım fakat PSU olsun kasa olsun işlemci soğutucu olsun hepsinin fani sanki son hızda dönüyor gibi. Sorum şu ekran kartı olmadığı için mi fanlar Max hızda dönüyor? Çünkü bütün fanlarda PWM özelliği var yüke girmeden çok hızlı dönmüyorlar. Sanırım biosa erişemedikleri için böyle.

Bende de ekran kartı yokken fan sesleri geliyordu ekran kartı taktım şu an sıfır ses ama sizde bilemiyorum.

İlk açılışta fanların tam hızda çalışması normal çoğu anakart yapar bunu . Sistem açıldıktan sonra da fan curve ayarlamana rağmen sürekli tam devirde çalışıyorsa bir sorun olabilir ama olacağını sanmıyorum.

İlk açılışta fanların tam hızda çalışması normal çoğu anakart yapar bunu . Sistem açıldıktan sonra da fan curve ayarlamana rağmen sürekli tam devirde çalışıyorsa bir sorun olabilir ama olacağını sanmıyorum.
İşte hocam ekran kartı olmadığı için sadece fanlar dönüyor rgbler yanıyor görüntü gelmiyor işlemcim ryzen 5 3600. Benim tahminim biosa ulaşamadıkları için otomatik full hız da dönüyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı