Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.474 Çözümler 5 6 Temmuz 2021 #21 Bandicam ya da Xbox'un kayıt özelliği işinizi görür.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #22 Arkadaşlar sizce Movavi screen recorder nasıl bir şeçim ben beğendim okey derseniz bunu da düşüneceğim. Oresou dedi: Bandicam'ya da Xbox'un kayıt özelliği işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Dostum Xbox Game Bar kalitesiz çekiyor (bence) ve masaüstünü kaydetmiyor çoğu şeyde kendini kapatıyor yeniden kayıt açmak zorunda kalıyorum.
Arkadaşlar sizce Movavi screen recorder nasıl bir şeçim ben beğendim okey derseniz bunu da düşüneceğim. Oresou dedi: Bandicam'ya da Xbox'un kayıt özelliği işinizi görür. Genişletmek için tıkla... Dostum Xbox Game Bar kalitesiz çekiyor (bence) ve masaüstünü kaydetmiyor çoğu şeyde kendini kapatıyor yeniden kayıt açmak zorunda kalıyorum.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Temmuz 2021 #23 Kalradya Hükümdarı dedi: Arkadaşlar sizce Movavi screen recorder nasıl bir şeçim ben beğendim okey derseniz bunu da düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... O da güzeldir ve mükemmeldir.
Kalradya Hükümdarı dedi: Arkadaşlar sizce Movavi screen recorder nasıl bir şeçim ben beğendim okey derseniz bunu da düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... O da güzeldir ve mükemmeldir.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #24 444553 dedi: O da güzeldir ve mükemmeldir. Genişletmek için tıkla... Ben size yardım ettim şimdi sizde bana ediyorsunuz çok teşekkür ederim.
444553 dedi: O da güzeldir ve mükemmeldir. Genişletmek için tıkla... Ben size yardım ettim şimdi sizde bana ediyorsunuz çok teşekkür ederim.
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Temmuz 2021 #25 i5-2410M 4 GB RAM'li laptopta sorunsuz OBS'le Zoom'da ders kaydı alabiliyorum. OBS neden kullanmak istemiyorsunuz?
i5-2410M 4 GB RAM'li laptopta sorunsuz OBS'le Zoom'da ders kaydı alabiliyorum. OBS neden kullanmak istemiyorsunuz?
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #26 mcf dedi: i5-2410M 4 GB RAM'li laptopta sorunsuz OBS'le Zoom'da ders kaydı alabiliyorum. OBS neden kullanmak istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü çok kullandım ve PC'yi yoruyor videoda benden çok fan sesi duyuluyor ve bazı özelliklerininin bana bir yararı yok ve çok klasikleşti.
mcf dedi: i5-2410M 4 GB RAM'li laptopta sorunsuz OBS'le Zoom'da ders kaydı alabiliyorum. OBS neden kullanmak istemiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü çok kullandım ve PC'yi yoruyor videoda benden çok fan sesi duyuluyor ve bazı özelliklerininin bana bir yararı yok ve çok klasikleşti.
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Temmuz 2021 #27 PC'yi çok kullanmasına bir şey diyemem ancak fan sesi için gürültü filtreleme, gürültü bastırma filtreleriyle oynadınız mı? Klasikleşti derken? Kalradya Hükümdarı dedi: Çünkü çok kullandım ve PC'yi yoruyor videoda benden çok fan sesi duyuluyor ve bazı özelliklerininin bana bir yararı yok ve çok klasikleşti. Genişletmek için tıkla...
PC'yi çok kullanmasına bir şey diyemem ancak fan sesi için gürültü filtreleme, gürültü bastırma filtreleriyle oynadınız mı? Klasikleşti derken? Kalradya Hükümdarı dedi: Çünkü çok kullandım ve PC'yi yoruyor videoda benden çok fan sesi duyuluyor ve bazı özelliklerininin bana bir yararı yok ve çok klasikleşti. Genişletmek için tıkla...
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #29 Midar dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... OBS istemiyorum demiştim. 444553 dedi: O da güzeldir ve mükemmeldir. Genişletmek için tıkla... Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de. mcf dedi: PC'yi çok kullanmasına bir şey diyemem ancak fan sesi için gürültü filtreleme, gürültü bastırma filtreleriyle oynadınız mı? Klasikleşti derken? Genişletmek için tıkla... Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim
Midar dedi: OBS. Genişletmek için tıkla... OBS istemiyorum demiştim. 444553 dedi: O da güzeldir ve mükemmeldir. Genişletmek için tıkla... Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de. mcf dedi: PC'yi çok kullanmasına bir şey diyemem ancak fan sesi için gürültü filtreleme, gürültü bastırma filtreleriyle oynadınız mı? Klasikleşti derken? Genişletmek için tıkla... Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim
mcf Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 661 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Temmuz 2021 #30 Kalradya Hükümdarı dedi: OBS istemiyorum demiştim. Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de. Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim. Genişletmek için tıkla... Çok popülerleşmesini bir programı kullanma ölçütü olarak alıyorsan alçı olmayan bir duvara birkaç kere kafa atmanı öneririm, daha etraflıca düşünürsün.
Kalradya Hükümdarı dedi: OBS istemiyorum demiştim. Acaba Movavi screen recorder da MP4 video alabilir miyim videosunu çeken insanlar sadece mkv formatında çekmiş de. Çok popülerleşti demek istedim ve gürültü filtreleriyle ilgileneceğim. Genişletmek için tıkla... Çok popülerleşmesini bir programı kullanma ölçütü olarak alıyorsan alçı olmayan bir duvara birkaç kere kafa atmanı öneririm, daha etraflıca düşünürsün.