Ekran kaydedici önerisi

EmreKocaer

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube için FM24 videoları çekmeyi düşünüyorum.
Windows Game barı denedim gayet kaliteli ve akıcı bir video elde ettim fakat boyutu gerçekten büyüktü. GPU kullanımı maçtayken %90 civari oluyor.
OBS'i de denedim boyut biraz daha küçük oldu fakat videoda takılmalar meydana geldi. GPU kullanımı maçtayken %55 civarı oluyor.
OBS ayarlarım=
Bit hızı = 15000.
Kodlayıcı = AMD H265(HEVC)
Ön tanımlı = hız.
PC özellikleri=
İşlemci = AMD Ryzen 5 5500.
Ekran kartı = AMD Radeon RX 6700.

Hangisini kullanmam daha mantıklı?
Game bar derseniz bu GPU kullanımı normal mi?
OBS derseniz takilmalarin olmadığı kaliteli bir kayıt nasıl alabilirim?

Windows Game barı denedim gayet kaliteli ve akıcı bir video elde ettim fakat boyutu gerçekten büyüktü. GPU kullanımı maçtayken %90 civari oluyor.
OBS'i de denedim boyut biraz daha küçük oldu fakat videoda takılmalar meydana geldi. GPU kullanımı maçtayken %55 civarı oluyor.
OBS ayarlarım=
Bit hızı = 15000.
Ön tanımlı = hız.
PC özellikleri=

OBS önerimdir. Game bar da öyle fazla bir GPU falan kullanmıyor sanırım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OBS ayarlarım=
Bit hızı = 15000.
Ön tanımlı = hız.
PC özellikleri=

GPU kullanımının yüksek olması sorun değil, 90 ise neredeyse tam verim alıyorsunuz demektir. Eğer ısınma sorunlarınız yoksa Game Bar kullanabilirsiniz. Ha bir de, AMD'nin yazılımını denediniz mi? Ben onu kullanıyorum 1080p 60 FPS shaderlı Minecraft videosu çektim. 15 dakikalık ve takılma sorunu yaşamadım. Boyut ise 1 GB idi.

GPU kullanımının yüksek olması sorun değil, 90 ise neredeyse tam verim alıyorsunuz demektir. Eğer ısınma sorunlarınız yoksa Game Bar kullanabilirsiniz. Ha bir de, AMD'nin yazılımını denediniz mi? Ben onu kullanıyorum 1080p 60 FPS shaderlı Minecraft videosu çektim. 15 dakikalık ve takılma sorunu yaşamadım. Boyut ise 1 GB idi.
Denedim fakat onda da takılma sorunları oldu rica etsem kendi ayarlarınızı atabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı