Ekran kaydedici önerisi

Burhan61

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim elimde bir tane sistem var ve onu kardeşime verdim. Kardeşim de benim gibi oyun oynamıyı sevdiği için oyunun ekran kaydını almak istiyor. Verdiğim bilgisayarın özellikleri: Ryzen 3 2200U, 8 GB 1333MHz RAM Vega 3 4 GB ekran kartı, 256 GB SSD. Güzel ve oyunu kastırmayan bir ekran kaydedici önerir misiniz? Ücretli de olur ücretsiz de.

Steam de kullandığım ve çok memnun olduğum ACTİON! Uygulaması var. Anlık olarak fps değerini gösteriyor ve oyun modu da. Bilgisayarınızın özelliklerinde kalamayacağını düşünüyorum. Şuan steam de ne kadar tam bilmiyorum. Ben steam TL zamanında iken 10TL ye almıştım. İşimi hayli görüyor.

Arkadaşlar benim elimde bir tane sistem var ve onu kardeşime verdim. Kardeşim de benim gibi oyun oynamıyı sevdiği için oyunun ekran kaydını almak istiyor. Verdiğim bilgisayarın özellikleri: Ryzen 3 2200u, 8 GB 1333MHz RAM Vega 3 4 GB ekran kartı, 256 GB SSD. Güzel ve oyunu kastırmayan bir ekran kaydedici önerir misiniz? Ücretli de olur ücretsiz de.

Ücretliye gerek yok OBS iyidir eğer yapabiliyorsanız ekran kartların da ekran kaydedicileri oluyor onlarda olur hiç kullanmadım NVIDIA'nın ama çok duydum denenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı