Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #11 Telefon-pc ?
2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 6 Haziran 2020 #12 Steam Bahar indirimlerinde 15 TL gibi uygun bir fiyata Movavi Video Suite almıştım. Onun içerisinde bulunan ekran kayıt eklentisini kullanıyorum.
Steam Bahar indirimlerinde 15 TL gibi uygun bir fiyata Movavi Video Suite almıştım. Onun içerisinde bulunan ekran kayıt eklentisini kullanıyorum.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #13 jameshhetfield dedi: Ekran kaydetme uygulaması önerisi olan? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz. OBS, Camtasia Studio, bandicam, fraps.
jameshhetfield dedi: Ekran kaydetme uygulaması önerisi olan? Genişletmek için tıkla... NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz. OBS, Camtasia Studio, bandicam, fraps.
Captan_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.831 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #14 OBS, Windows Oyun Çubuğu, Bandicam, Ezvid, TinyTake, Apowersoft, Loom, Icecream Scren Recorder, ScreenCast-O-Matic, iSpring Free Cam, Camtasia Kaynak: Windows İçin En İyi 11 Ekran Kaydedici Program - 2020
OBS, Windows Oyun Çubuğu, Bandicam, Ezvid, TinyTake, Apowersoft, Loom, Icecream Scren Recorder, ScreenCast-O-Matic, iSpring Free Cam, Camtasia Kaynak: Windows İçin En İyi 11 Ekran Kaydedici Program - 2020
jameshhetfield Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #15 ÇakmaAppleÇentiği dedi: Windows 10 var ise xbox un kendi uygulaması var Arama çubuğundan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum da pek edit yapamıyoruz diye biliyorum sadece videonun gereksiz ve sıkıcı kısımlarını kesmek istiyorum. onda kesme diye bir şey varmı? Captan_ dedi: Telefon-pc ? Genişletmek için tıkla... pc Shuichi Tatsuo dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz. OBS, Camtasia Studio, bandicam, fraps. Genişletmek için tıkla... amd var maalesef
ÇakmaAppleÇentiği dedi: Windows 10 var ise xbox un kendi uygulaması var Arama çubuğundan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... onu biliyorum da pek edit yapamıyoruz diye biliyorum sadece videonun gereksiz ve sıkıcı kısımlarını kesmek istiyorum. onda kesme diye bir şey varmı? Captan_ dedi: Telefon-pc ? Genişletmek için tıkla... pc Shuichi Tatsuo dedi: NVIDIA ekran kartınız var ise NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz. OBS, Camtasia Studio, bandicam, fraps. Genişletmek için tıkla... amd var maalesef
ÇakmaAppleÇentiği Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.109 Çözümler 3 7 Haziran 2020 #16 jameshhetfield dedi: Onu biliyorum da pek edit yapamıyoruz diye biliyorum sadece videonun gereksiz ve sıkıcı kısımlarını kesmek istiyorum. Onda kesme diye bir şey var mı? PC. AMD var maalesef. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un kendi video programından silinebiliryor istemediğin yerler.
jameshhetfield dedi: Onu biliyorum da pek edit yapamıyoruz diye biliyorum sadece videonun gereksiz ve sıkıcı kısımlarını kesmek istiyorum. Onda kesme diye bir şey var mı? PC. AMD var maalesef. Genişletmek için tıkla... Windows 10'un kendi video programından silinebiliryor istemediğin yerler.
anilcaliskan Megapat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 932 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Haziran 2020 #17 Windows: OBS MacOS: QuickTime Player
M melih00 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 166 8 Haziran 2020 #19 jameshhetfield dedi: Ekran kaydetme uygulaması önerisi olan? Genişletmek için tıkla... OBS daha profosyonel ben onu tavsiye ederim ama ekran kartınız ne ise onun kendi programınız ile kayetmeniz size FPS düşüşü yaşatmayacaktır
jameshhetfield dedi: Ekran kaydetme uygulaması önerisi olan? Genişletmek için tıkla... OBS daha profosyonel ben onu tavsiye ederim ama ekran kartınız ne ise onun kendi programınız ile kayetmeniz size FPS düşüşü yaşatmayacaktır
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 8 Haziran 2020 #20 PC için ücretsiz olan OBS.