Ekran kaydetme uygulaması önerisi

Reis senin imzadaki sistemde maşallah. Herhalde 10 ekran kardı açarsın aynı anda :). Ben de imzadaki sistemi yeni aldım. Daha 1 hafta olmadı. Sence nasıl?

İyi fakat RAM'i Dual Channel olarak kullansaydın daha iyi olurdu. Aynı zamanda AMD Ryzen 5 2600 yerine Ryzen 5 1600 AF alıp oradan gelen parayı başka donanımlara verebilirdin. Kasa idare eder ama neyse. Aynı zamanda ekipman deninen çöpler çok kötü :üzgün:

İyi fakat RAM'i Dual Channel olarak kullansaydın daha iyi olurdu. Aynı zamanda AMD Ryzen 5 2600 yerine Ryzen 5 1600 AF alıp oradan gelen parayı başka donanımlara verebilirdin. Kasa idare eder ama neyse. Aynı zamanda ekipman deninen çöpler çok kötü :üzgün:

İdare ediyoruz işte. RAM'lari anakartım 2 slot kaplamasın diye Single seçtim. 1600 AF stokta yoktu. Aceleden dolayı 2600. Ekipman desen onlar marka bilgisi olmayan kişilerden hediye edilmiş. Kasa özellikle PSU dikkat ederek seçtim. Rampage PSU almadım ama kasa idarelik dediğin gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı