Ekran kaydetme yeri nasıl SD kart yapılır?

Fischerk

Kilopat
Arkadaşlar Android telefonumda depolama az olduğu için SD kart takılı. Yer az olduğu için yarıda kesiliyor videolar ve bu yüzden kayıtların direkt SD karta atılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Kamera ayarlarında SD kart gözüküyor mu?

Böyle bir şey yok mu?
IMG_20220918_110332.jpg

Kamerayı açınca üstte çark simgesine girip depolama konumu seçeneğinden yapılabilir gösteriliyor.

Ben yanlış anlamışım konuyu. Sanırım sen oynadığın oyunun videosunu çekip karta kaydetmek istiyorsun. Şimdi benim ekran kaydedici ayarlarına baktım da bende de depolama seçimi görünmüyor. Ben normal kamera kaydı sandım özür dilerim.

@UğurDündarın Dövdüğü Adam galiba öyle bir şey. Bunu da zaten çoğu cihaz yapamaz. Genelde Root falan atıyorlar. Benim eski GM5 Plus SD kartı dahili depolama olarak biçinlendirince yapıyordu.

@UğurDündarın Dövdüğü Adam galiba öyle bir şey. Bunu da zaten çoğu cihaz yapamaz. Genelde Root falan atıyorlar. Benim eski GM5 Plus SD kartı dahili depolama olarak biçinlendirince yapıyordu.
Sonuç olarak seçimli yapmaları lazım bunu. Eninde sonunda bu hafıza dolacak ve kullanıcı yer açmaya uğraşacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı