Ekran kaydı programı önerisi

Merhaba.

YouTube'a oyun videoları çekmeyi düşünüyorum (kendi ses ve görüntüm olmadan) bu yüzden edit ve ekranı kaydeden kaliteli program önerir misiniz?

Fraps indirdim fakat üye olmadıkça ( yani satın almadıkça) 30 saniyeden fazla kullanamıyorsun. Başka en azından 1 aylık deneme süreli programlar var mı?

OBS. Ücretsizdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komiksiniz. Israr ede ede gereksiz bir uygulamayı öneriyorsunuz.

Attığım fotoğraflara baktınız mı gerçekten?

CPU'yu fazla kullanıyor demek veya az kullanıyor demek kastırır kastırmaz demek değil. CPU sıcaklık veya kullanım olarak geçer ama OBS içerisinde daha fazla içerik barındırdığı için daha çok kasma olasılığı yüksektir. Biri 200 MB, biri 5 GB. Daha nasıl anlatayım?

Ama çok kastırıyor PC'yi.

OBS en hafif uygulamalardan biridir. Alternatif olarak.

OBS en hafif uygulamalardan biridir. Alternatif olarak.

Hocam ben indirdiğimde öldürüyordu PC'yi capture öldürmedi ama.

CPU'yu fazla kullanıyor demek veya az kullanıyor demek kastırır kastırmaz demek değil. CPU sıcaklık veya kullanım olarak geçer ama OBS içerisinde daha fazla içerik barındırdığı için daha çok kasma olasılığı yüksektir. Biri 200 MB, biri 5 GB. Daha nasıl anlatayım?

Ne? 1 fazla GB olmasının hiçbir önemi yoktur. 2, 370 MB'tır OBS. Gerçekten ne anlatıyorsunuz siz ya? OBS ile davanız mı var anlamadım?

Bir şeyin daha fazla güç tüketmesi demek daha fazla ağır demek değil. Alt Z çalışmıyormuş. Çalışsa ben de onu diyecektim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı