Ekran koruyucularındaki 3D 5D 9D gibi terimler

Badoo

Kilopat
Katılım
21 Temmuz 2015
Mesajlar
152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran koruyucu almak istiyorum. Telefonum Redmi Note 7. Aliexpress'ten sipariş edeceğim ancak bir sürü farklı modelle birlikte 3D 5D gibi terimler var. Örneğin almayı düşündüğüm bir tanesinde 9D yazıyor. Bunların farkı nedir? Ne kadar yüksekse o kadar iyi midir yoksa pazarlama taktiği midir?
 
'
Yeni nesil akılı telefon modellerinde kıvrımlı ekranlar kullanılmaktadır. Kıvrımlı ekranların ifade edilmesi için de ...D gibi terimler literatüre girmiştir. Ekranların korunması için de, sürekli olarak yeni kırılmaz camlar üretilir. 3D, 4D, 5D ve 6D Ekran koruyucularının özellikleri, ekranların eğim derecelerine uygun olmalarıdır. 3D ve 4D gibi sayı değerleri, aslında ekranın derecesini ve koruma sertliğini ifade etmektedir. 5D ve 6D Ekran koruyucuları, kırılan camlardaki büyük parçaların çevreye zarar vermesini engeller. Aynı zamanda parmak izinin hassasiyetinin daha iyi şekilde çalışmasını sağlar. Bu yüzden kıvrımlı telefonlar için ekranlarında 5D veya 6D gibi ekran koruyucuları kullanmak doğru olacaktır. Ek olarak alacağınız ekran koruyusunun kaliteli olmasına özen gösteriniz. Bazı ürünler ekranı çizebiliyor veya yeteri kadar koruyamayabiliyor.

Andronova ==> 3D, 4D, 5D ve 6D ekran koruyucusu nedir? Müşteri Hizmetleri


kivrimli-cam-ekran-koruyucu.jpg

Diye yazılmış bir sitede. Kaynak linkini de koydum
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı