Ekran koruyucunuzu çöpe atın!

Kusuo

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2022
Mesajlar
3.403
Makaleler
1
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bu güne kadar hep 50TL'lık cama bakmışım.
Hep şaşırıyordum, nasıl oluyor da AMOLED panel LCD panelden VA panelden daha kötü daha soluk oluyor! Diyordum meğerse kırılmaz cam yüzündenmiş, monitörde 50 liralık kırılmaz cam yok ki.😀
Telefonumu hep kırılmaz camla kullandım bu güne kadar hiç AMOLED paneli deneyimleyememişim.
Siz hala 50 liralık cama mı bakıyorsunuz(!)?
😦🫨🥲
Sonradan ekleme: Parmak izi sensörünü de çok etkiliyor, daha yavaş açılması algılamaması vs.
 
Son düzenleme:
Bende AMOLED kullanıyorum ama kırılmaz cam var diye deneyimleyememe gibi bir şey olmadı. Soluk durmuyor yani. Ekran koruyucunun kalitesine göre değişiyor olmasın? :D
Ben 100 TL'lik kullanıyorum. (!)
 
Ben ekran koruyucu kullanmıyorum.
Özellikle ucuz ekran koruyucu kullananlara ayar oluyorum böyle ekran nokta nokta ışık kırılması vs. yapıyor fakat takanada laf edemem çiziliyor vs. çok pahalı ekran değişimi.
Özellikle AMOLED ekranlar veya OLED.
 
Hocam ben hiçbirzaman AMOLED panele alışamamışımdır bence sizde de öyle bir sorun var ben IPS'den yanayım artı ekran koruyucusda kullanmıyorum mis. Ama AMOLED'de koruyucuyu çıkartsanda aman aman fark yok yani.
 
Kaliteli koruyucu kullandıktan sonra renk ve ışık kırılması yaşamazsınız. Yaşasam bile çok kafaya takmam açıkçası. Bu ekonomide telefonun ekranı sırf güzel gözüksün diye koruyucu takmayıp sonrasında bşr hata ile kırılıpta 2k cama veremem ben açıkcası. Onun yerine 200-300₺ lik koruyucum kırılsın ama görüntü bozuk olsun.
 
Ben de 2 hafta önce telefonu yere düşürdüm ekran koruyucu parçalandı çıkarttım harbi mis gibi gözüküyor. Telefon da eski öyle kullanacağım artık. Ama bundan sonra kaliteli ekran koruyucu almaya dikkat edeceğim. Görüntü kalitesi çok fark ediyor cidden.
 

Geri
Yukarı