Ekran koruyucusu olmadan iPhone XR kullanmak

Arkadaşlar, iki tane iPhone XR var. Birisinde ekran koruyucusu var, diğerinde yok. Ekran koruyucusu olan çizik içinde ama ekran koruyucusu olmayan tertemiz ve ekran koruyucusu olmayan daha hantal kullanılmış bir cihaz. Ekran koruyucusu olan cihaza çok titiz baktık ama çizildi. Sizce bence çıkartıp kullanmalı mıyım? Çizilir mi? Ek olarak mikro fiber bezi ıslatıp öyle siliyordum ekranı, sanırım o yüzden çizik içinde. Ekran koruyucusu olmayan cihaz hiç su ile temizlenmemiş. Bir de A7 2016 var, hiç ekran koruyucusu takılmamış ve hiç çizik yok. O da su ile temizlenmemiş.

Bir de kalın bir ekran koruyucusu olan iPhone 8 Plus var, onda da çizik yok. Su ile temizlenmedi hiç. Acaba iPhone XR'a da kalın ekran koruyucusu taksam ve hiç su ile temizlemezsem çizilmez mi?

Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy s4 serisinden veri

S4 - S7 Edge - İphone 6 - Mate 20 Pro gibi çıkan telefonları aldım ve hiç birinde ekran koruyucu kullanmadım. Şükür ki hiç birinde problem olmadı (çizik , çatlama , kırılma gibi).

Olmayacağının garantisi yok tabi. Telefonu nasıl ve nerede kullanacağınıza bağlı olarak kullanmanızda fayda var. Yalnız korumam var diye de hunharca kullanmamak gerek. Yine dikkatli kullanmakta fayda var.

Sağlıcakla kalın.

Neden koruyucu ekipmanlar kullanmak istemiyorsunuz ki ? Al bir tane tank gibi Buff kılıf ve koruyucu cam yıllarca kullan. Benim 4 yıllık J7 im hala sıfır gibi (pil sağlığını saymazsak).

Ya çok kaba duruyor, telefonu kılıfsız da kullanmak istiyorum aslında o kenardaki alüminyumu ve arkasındaki cam kasayı hissetmek istiyorum. :D

Böyle şeylere çok takıntı olduğum için koruyucuyu çıkardım şimdi. 😅

Daha iyi hissediyorum, o koruyucunun kenarındaki kirleri görünce çok rahatsız oluyordum bir de çizikleri görünce.

Sadece kılıf var o da şart benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı