Çözüldü Ekran "no signal" problemi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berkberk

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
21
Merhaba arkadaşlar. Recep abinin hazırladığı video ile yeni aldığım bilgisayarıma WİN 8 kurucaktım fakat bilgisayarı açıyorum ve ekran bağlı olmasına rağmen ekranda "no signal" diyor. Nasıl çözücem acaba? Kabloda yada tv de mi sorun var diye laptopa bağladım VGA girişinden ve direk görüntü aldım. Fakat bilgisayar kasasına bağlayınca "no signal" devam ediyor. Aldığım monitör bugün gelmediği için evdeki LG LCD televizyona bağladım. HDMI-HDMI denedim. Anakarttaki HDMI girişine bağladım olmadı, ekran kartı tahminen olmaz zaten henüz driverı yüklenmediği için ama onuda denedim. Ardından VGA olarakta denedim yine olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

Ayrıca usb belleğide usb ye takmış durumdayım WİN 8 kurulumu için fakat tabi ekran göremediğim için henüz birşey yapamıyorum.
 
Işıklar yanıyor, ledli fanlar yanarak dönüyor, ekran kartı üstündeki kabloların ucunda yeşil ışık var onlarda yanıyor. Ana kart üstünde kırmızı ışıklar yanıp sönüyo 3-5 saniye sonrada yeşil ışık kalıyo bir tek. Bip sesi duymadım hiç?
 
Monitorun gelmesini bekle. İşlem uzun sürecekse al kasayı bir bakkala(pc dükkanına) git ellerindeki monitörlere bağlayıp sorunu anlarsın. HDMI bağlantısını işletim sistemi kurulu olmadığından bağlantı olmamıştır diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı