Sorun ekran kartında olabilir daha önce karşılaşmıştım ama çözümünü bilmiyorum maalesef.Ekran çok hafif derecede pembeleşiyor. Sıkıntının monitör veya kablolarda olduğunu sanmıştım ancak sağ tıklayıp görüntü ayarlarını tıklayınca bir anlık normale dönüyor ama sonra tekrar pembeleşiyor.
Söylenen adımları uyguladım driveri kaldırdıktan sonra sorun çözüldü ancak driveri tekrar kurunca tekrar pembeleşti.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu başlıktaki adımları uygulayıp, sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapınız. Asıl sorun düzelmezse var demektir.
Maalesef öyle bir şansım yok.Hocam sorun donanımsal olabilir. Başka bir ekran kartı ile deneme şansınız varsa iyi olur.
Sorun ekran kartı gibi duruyorEkran çok hafif derecede pembeleşiyor. Sıkıntının monitör veya kablolarda olduğunu sanmıştım ancak sağ tıklayıp görüntü ayarlarını tıklayınca bir anlık normale dönüyor ama sonra tekrar pembeleşiyor.
Sorun ekran kartı gibi duruyor
Hocam sorun donanımsal olabilir. Başka bir ekran kartı ile deneme şansınız varsa iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.