Ekran pikselleşmesi sonrası VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Pyrss

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT630M
Anakart
IdeaPad Z580
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-3520M
Öncelikle merhabalar,

Bilgisayarımda öncesinde bad sector hatalı bir HDD vardı. Çıkartılıp yeni bir SSD takıldı. Şimdi de oyun oynarken(yüksek FPS değeri almama rağmen) önce ekranda pikselleşme(yeşil ve siyah) sonrasında da mavi ekran hatası alıyorum(VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR).

Bu pikselleşmeyi ilk önce bilgisayarımın bataryasını çıkararak çözdüm. Fakat sonraki birkaç saat içerisinde yeniden aynı sorunu yaşadım. Daha sonrasında formatladım. Aynı şekilde birkaç saat bir sorun olmadan ilerledi, şu an hala bozulmalar devam ediyor. Gördüğüm her şeyi deneyecek kadar çaresiz bir duruma düştüm. Kolay bir çözümü varsa beklemedeyim.

Minidump: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Öncelikle merhabalar,

Bilgisayarımda öncesinde bad sector hatalı bir HDD vardı. Çıkartılıp yeni bir SSD takıldı. Şimdi de oyun oynarken(yüksek FPS değeri almama rağmen) önce ekranda pikselleşme(yeşil ve siyah) sonrasında da mavi ekran hatası alıyorum(VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR).

Bu pikselleşmeyi ilk önce bilgisayarımın bataryasını çıkararak çözdüm. Fakat sonraki birkaç saat içerisinde yeniden aynı sorunu yaşadım. Daha sonrasında formatladım. Aynı şekilde birkaç saat bir sorun olmadan ilerledi, şu an hala bozulmalar devam ediyor. Gördüğüm her şeyi deneyecek kadar çaresiz bir duruma düştüm. Kolay bir çözümü varsa beklemedeyim.

Minidump: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Not: DDU ile yeniden ekran kartı driveri kurmaya çalıştım, fakat otomatik olarak kurduğundan yapamadım. Ayarlardan kapatmama rağmen otomatik olarak kuruyor o yüzden oosu deneyeyim dedim. Açılmıyor, hata alıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı